-
EDIK :-*
Holky nemá cenu sem něco psát protože ho všechny milujete....ale JÁ HO MILUJU UPE K SEŽRÁNÍ *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Film a kniha
K filmu: těm, co možná nečetli knížku, se film zdál skvělý. Mě osobně by se ten film také líbil, je hezky provedený a obsazení Eragona, Rorana, Arye, Murtagha, Broma a Durzy se mi líbilo, ale film bohužel s knihou toho nemá nic moc společného. Za prvé, Eragon Safiře jméno hledal, a ve filmu mu ho řekla ona, za druhé tam vynechali tolik postav a důležitých událostí (bylo jich dost a dost to překopali), jak někteří z vás psali. Orik, rozhodně, ten tam chyběl, ale bylo toho víc. Také ten příběh v celku pomotaly. No, *4* ale vezmu to takhle, film byl hezky zpracovaný, ale ne moc podle knihy, mohli si s tím víc pohrát. Jinak, Edward to myslím zahrál v celku dobře. Bohužel musím říct, že film se ROZHODNĚ nedá s knihou srovnat. Knížka je úžasná, doporučuji. Eragona jsem si sice představovala jinak, ale Ed se do role Eragona také moc hodí. Můj názor. :)) Doufám, že Eda brzy obsadí do další role. :)) -
-
Re: Film a kniha
To já četla i knihu i viděla film a mě se teda mnohem víc líbí film. Nevím proč ale radši se podívám 2× na film než 2× číst knížku ( a to čtu pořád knížky!)Sice je pravda že to s tím filmem trochu pokazili a těžko na něj budou navazovat 2 dílem aledoufám že se jim to povede *3*
-
-
je boží
je naprosto božííí tak nevim co kecate *14* -
super!
*14* je prostě super a děsně slatkej!!!!!! *4*
Ale ta kráva s kterou chodí je pěkně hnusná!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *10* *14* *16* *15* -
-
Re: super!
rozhodně lepší než ty! *15* *15* -
Re: super!
On s někým chodí? Sem slyšela že ne -
-
Re: Re: super!
To doufam ze ne,by si to u me zavaril hosanek *1* nee, je uzasnej *14* -
-
Re: Re: Re: super!
si piš že s někym chodi, ale vypada celkem sympaticky. radši bych byla kdyby byl singl. na tom edwardspeleers.blog ji mas vyfocenou tak se tam jukni! *3*
-
-
-
-
CHJOOOOO!!!
...slyšela sem něco,že prej randí s Annou Poplewell.... -
!!!!
neznasam toho panxartskeho jesseho k nadhernemu edovi daju takeho skratosa!!!!!!!!!fuj!!! *16* -
.
ahoj, nevíte někdo, jestli má Ed nějaké sourozence? *3* -
-
nema ale tohle je ten nej kluk na c. světě!!!!!!!!!!!!! *14*
-
Re: .n
ne nemá je to napsany v životopise =) -
-
Re: Re: .n
dikiiiiiiii *1* *15*
-
-
-
no neni nejhorší, ale sumpert je fakt lepší
-
láskuju ho! *14*
-
Eragon & Jesse
Prosím vás jakej chytrolín tam dal k edíkovi tu fotečku jesseho mccartnea???já jsem na to koukala jak nevim co a říkám si že to nemůže být on.tak prosím vás laskavě tu fotku dejte pryč...dík smike *8* *15* *9*