-
Pomůže někdo??
Ahojky.Nevíte prosím někdo kam bych si mohla napsat o autogram??Prosím napište na muj e-mail.Ne sem.Muj e-mail: andyluk@centrum.cz
Mocinky děkuju -
eragon
nedavno jsem ten film videla a strasne bych mu prala aby si mohl zahrat jeste v jinychfilmech rptoze zatim se mo nemohl ukazat jak umi hrat ale v tom filmu se mi libil,tak uvidime vse nej nej ;) -
ED vs ALEX
ED je SLADKEJ a ALEX je TAKY KUS, ale ED je LEPŠÍ, ale každá má svůj vkus a já jsem na ty ROZTOMILEJŠÍ a to je ED :-) -
Vše nej
Přeju všechno nejlepší!!! Ať natočí ještě hodně filmů... *4* *14* *14* *14* -
jéé
on má stejně narozky jak já :-D -
-
Re: jéé
TY se máš *9* .... *1*
-
-
Chci další díl!!!...xoD
Já jsem ERAGONA viděla poprvé sice včera.xoD,ale mám ráda podobné tipy filmů a vzhledem k tomu,že je to z roku 2006,tak by mohl být ten druhý díl.xoD
_
A Ed se tam hodil...náhodou...=o) -
newíte něco víc o edwardovi?? mám z něho referat *3* *3* *4* *14* prosím *4*
-
Alex Pettyfer???
Já si myslím, že Edward se na Eragona hodil víc. Ten Alex Pet.. Nabo jak se jmenuje, vypadá jako ubohá napodobenina Eragona (Edwarda) -
-
Re: Alex Pettyfer???
to je pravda ten Alex by se do toho Eragona vůbec nehodil *3*
-
-
špatná fotka
aoi, hele newim jestli ste to tu už řešili, ale ta fotka na první stránce v tý bílí mikče, tak to neni edward, ale jesse mccartney. -
-
Re: špatná fotka
Myslíš tu stou košilí bílou...?? *3*
-
-
:!
Panebože lidi vzpamatujete se!!! Vždyť je to úplně jedno! Tu roli prostě dostal Edward Speleers, a vzhledem k tomu, že stroj času neexistuje, asi těžko můžete změnit obsazení...Navíc myslím že by to vyšlo na stejno, oba dva si jsou hodně podobní (jak vzhledově, tak v herectví)...myslím že tím, že budete urážet jak sebe a tak je a budete si nadávat do já nevím čeho (upřímně - hrozně se tím shazujete), nic moc nevyřešíte ani nezměníte.....a to že si tady nadáváte do hnojů.....no řekněme, představte si že jste jeden z nich (libovlný výběr) a narazíte na takovouhle bandu....stopro si každá z vás minimálně jednou představovala, jaký by to bylo kdyby....vás potkal, totálně se do vás zabouch....a nebudem si vykládat že mnohé z vás sní i o promilované noci z jedním z těchle krasavců(ne, vaše choutky nechám Bohům a Bohyním na Olympu)..tohle nezapřete.
...být jedním z nich, co byste si asi o sobě mysleli, hmm? Nebudu to rozebírat - nechci vás urazit, ale jestli nemáte rádi Eda a milujete Alexe, tak sem nelezte, diskutujte si "o svým na svým" a naopak.
...a co se týče toho obsazení: je pravdou, že věkově by se na Eragona hodil spíš Alex, ale Eragon je vyspělá postava, ne idiot z jednadvacátýho století - tím nechci urazit Alexe, pouze narážím na fakt, že tam platí jiný pravidla: "mužem" se chlapec stane v 16 a Eragon má hodně co dělat, aby se vůbec udržel naživu, takže je mužnější než se na jeho věk zdá....a v tomhle ohledu, milé dámy (a teď se neuražte), suveréně vede Edward Speleers.