Přejít na výpis diskuzí

Edward Speleers

OSOBNOST 31.12.2006 
131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to víš že je alex lepší a hezčí

Jo ALEX je lepší *5* Ed je divnej jak něco..
    • katerka11

Re: to víš že je alex lepší a hezčí

to neni!!!!!!!!!!!!!
      • Re: Re: to víš že je alex lepší a hezčí

Ježiš marja proč tu lezete na tuto dizkuzi si běžte na ten jeho na něho toho slizouna vypadá jak vysušená makrela zato ed je božský asi ste slepééééé a nelezte tu PS: Kdyby Vás edward viděl tak pude blít *8* *8*
    • Re: to víš že je alex lepší a hezčí

Thanks *1*
  • Ed

Ed je sympaťák. Film Eragon mám ráda četla jsem i vydané knihy *4* *15*
  • nikolka77

Miluju ho

On je upo supeeer *14* no je plostě mooc klásnej mám jeho podpis a 5 plakátů...) *14* *14* *14* *14* *14* mám ho mooc ráda....
    • katerka11

Re: Miluju ho

ty se mas *9* .......... *1*
  • dodisek

Miluju ho

Ed je prostě sladkej *3* *3* .Neznám hezčího kluka než je on.Už se těšim na další filmy s nim v hlavní roli *14* .
  • Fuj

Alex je hnusný. Film by uplně zkazil *9* . ED je úplně nádherný. *3*
  • eragon

KDY DÁ ERAGON NA DVD 2DÍL FILMU *3* *4* *1* *3* *3*
    • Re: eragon

ten se jeste kloudne nezacal natacet *3*

Eldest se začne točit až tenhle rok a měli by ho dodělat do roku 2011, protože herci co hráli Aryu a Murtagha neměli čas protože točili jiný filmy.
  • eragon

ahoj edwarde dáš do kin druhí díl.Odepsat mi můžeš na e-mail mm.sidl@seznam.cz

ty asi musis bejt hodne vypatlana co ??? *1* paneboze jaktoze takovy lidi jeste existujou *5*
  • jituska80

Brisingr

U nás je už v prodeji nejnovější knížka Brisingr.. jsem fakt zvědavá..
  • kordelie

ed

edward je nádhernej na těch fotkách vypadá skvěle hlavně v eragobovi už mm všechny jeho knížky. MILUJU HO. Alex je proti němu NULA. jo a VY lidi co chodíte sem na ten profil vám říkám. TAK SEM NECHODTE KDYŽ HO TAK NESNÁŠÍTE. NEPOZNÁTE VŮBEC HEZKÝHO KLUKA

*10* *14* *14* *14*
  • I

Ed je parádní herec měli by ho obsadit do víc filmů,.. nevím co se jim na něm nelíbí... ale už se těším na 2 díl eragona... už aby to bylo... :) *14*
    • maki14

Re: I=(

Ahojky...slyšela sem,že prej dvojka nebude *9* ...prej jednička nebyla dost výdělečná...=((...snad to neni pravda...!!!
      • Re: Re: I=(

dofam že dvojka bude nebo veznu sekyru a useknu sy hlavu
        *1* *1* *1* *1*
    • Re: I

jj Ed je upe úžasnej ale nevím o tom že by se natáčel druhý díl... nebo Ano? *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • Re: Re: I

Prý by snad měli akorát ty ostatní herci co hráli v eragonovi natáčejí něco jiného tak se čeká na to až to dohrají aby mohly natáčet..:))) *14*
    • Re: I

Eště něco Alex není špatnej taky ale Ed se do erogana hodil víc hlavně Alex vypadá lehce eště jako dítě... jako 15-tiletý...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit