Přejít na výpis diskuzí

Edward Speleers

OSOBNOST 31.12.2006 
131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KikiJ31
    Happy B-day !! :)
  • brittanyandalvinstar

Eragon

ahojka lidičky! Vy se hádáte jestli je Edward lepší nebo horší než Alex.... Myslím si, že ke vší hrůze v jaké je eragon provedený, to vyšlo dobře... Mám přečtené všechny 3 díly nejméně dvakrát a Eragona jsem si vždycky živě představovala,...ale děj i Erago se režisérům trochu vytkly kontrole....jestli znáte příběh z knihy, určitě budete se mnou souhlasit, že ten příběh je o hooodně zkrácenej a předělanej... Kde se ztratil Yeazuak, Dras Leano, kupec Jeod, trpaslíci a hlavně Orik??? Fakt mi to ve filmu chybí... A nechci nikoho urazit, ale rozhodně do role Eragona více sedí Edward, i když nejsem zrovna jeho nej fanoušek :) myslím si, že je pěknější než Alex, ale toť jen můj názor ;) :D
  • náká kravina ne ?

tak v životopise je napsané že má narozky 21.12 1987 a nahoře v popisu je napsané 7.4 1988 :D tak jako kdo to psal ten životopis protože se narodil 7.4 1988 :D ... *13*
  • hougerka.edward

Happy Birthday!

Všechno nejlepší k narozeninám Ede *14* *14* *1*
  • i-lowe-music

..

Dneska zrovna dávaj Eragon xD
  • m.i.cullenova

Happy B-day

Všechno nejlepšíí tomu nejsladšímu a nejúžasnějšímu klukovi pod sluncem .. *4* *14* *14* *4*
  • wrr

hmm vrrrr všechno nej *14* *4* *4*
  • Ve 4 radku 3 fotka neni Ed to pozna kazdy kdo Eda videl aspon dvakrat.
  • Happy Birthday Ed! *3*
  • eda

Eda je ten nejkrásnější klučina jakýho jsme kdy viděli..byli jsme na něm v kině a celou dobu jsme po něm slintali...má klásný fotešky..moc ho obě láskujem a doufáme že čeká na jednu z nás!!! *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit