Přejít na výpis diskuzí

Eleanor Calder

OSOBNOST 15.2.2013 
450 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Oh bože! VeĎ oni spolu chodia! A trtkajú a ľúbia sa! Keby neboli spolu tak si odjebem úd :'( A to by bolelo... Tak prestaň BuBer !
  • Vieš čoo? kurvič*a ???? Eleanorica jeb*utá chlpatá kun*a .. Mám taký pocit že zatiahnem za tú uzdu, priviažem ťa o postel a budem ti tie chlpy trhať jeden po druhom až kým ti hlavu neodtrhnem!! Lebo to čo si ty *16* dovoluješ dievča moje na to nemá nik!! To louíí ma radšej mrkvičku ako teba kun*a jedná .. Ja viem že máš vajcoo!!! Tak mi nehovorte že cikulu ! Lebo ti toho vtáka aj odfotím" Isto ho máš väčšieho ako Louisko :* A tú čipošku on nosí .. ale neje*bal s tebou ale s niekým iným pretože keby jebal s tebou tak by sa tam ani nedostal lebo len by ti dal dole gaťky a už by mu vrazili do hlavy chlpy že by ho ovalilo tak ako keby mu mikrovonka alebo žehlička vrazila do tváre... A ten úd mu hádam vrazil do bruška chudáčik :( *1* *3* *13* *13* *13* *13* úprimnú sústrať !! Bodaj by si tú Eleonoricu spsláchod do záchodaa! Lebo toto je nnormálne že ona vhrá MissPenis 1.miesto!! *12* KU*DAAAAA jedna -_- by som ju do hajzla spláchla ale pred tým by som jej musela tho vtáha odfajčiť lebo by sa jej nezestil do kanála by som jej ho do huby strčila -_- a oči vybodla :* Ahojj! *16*
    • Poslouchej mě pozorně ...Nehodlám ti nadávat a snìžit se tak na tvou ùroveň .. Ale tohle už trošku přehánìš ne ? -_- Jasně LS a jejich inteligence, když přejou smrt někomu nebo si představujì jak ho zabijì a ani ho neznajì ... El je jenom člověk jako my ..Ona si tohle nezasloužì !! Jak by ti asi bylo kdyby to co jsi napsala ty někdo napsal o tobě ? Jak by jsi se cìtila, kdyby ti miliony lidì přáli smrt ? Chtělo by to se nad sebou zamyslet než tohle napìšeš ... Ach jo , chudáci kluci .. Musì být vážně rádi, že majì fanynku jako jsi ty -_- ! Paa :*
    • to by stačilo ne? nemám ju rada ale ukľudni sa ti pi*a!
      *16* *16* *16*
  • jo jasně jedináče a to že má 2 sestry to uz nikdo nevi https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6iSVoC3AelM#at=20 já vás nepobíram
    • Ewiksouis
      Nejsou oni 4? Christina, Talisha, Gretchen a Eleanor Calder?
  • Eleoňooorka? *6* ty pizda mala vyfappovaná... môj zjebovaný škrečok je krajší ako tvoj ksich -,- alebo je to prd*l? *8* *8* *8* Počúvaj ty bič si vyfajči ten svoj kokos aj s tými chlpami čo tam máš *4* *4* Ty Beardka jedna nechápem ako ťa Louis jeb*, teda ak sa vôbec odvážil podstúpiť ochorenie AIDS a filciek *12* *11* Sa nečudujem že tam máš hniezdo bĺch keď nevieš ani kde ten svôj úd máš... Vyhamané opičie zadky sú krajšie ako tvoje že Bigg kozy (y) Ty si vlastne chlap som čítala že ti zo začiatku chceli amputovaj ten tvoj kkt, ale že im to bolo ľúto ničiť dielo prírody... Takže ty morča zbaľ si tie svoje blchy a jéééééb 5000000 míl od Louiho inak ťa nájdem ty vadžána jedna *16* *16* *16* a ti ťa vykastrujem pakistancom a potom zavoláme Veveričku a tá vyrafe tie tvoje krivé žuby *14* *14* Takže do piiiiči maj sa ty beardka vytrtkaná! :****
    Z lásky Rododendrón45 ♥
    • andulina.pumik
      eh ehm.... z tvýho příspěvku je poznat kdo je pizda... a seš to jedině ty ;) urážet někoho koho neznáš,no to je teda velká věc !! chci tě vidět jak by si ty snášela urážky od ostatních lidí,dokonce světa.Asi by ti to moc nešlo co? Nechci se do tebe navážet, a tim se snížit na tvojí úrověn ;) A pokud správně chápu si LS... no, i přes to že nevěříš v jejich vztah,bys měla pochopit že ona se Louimu neves.ala do života ;) jo a jen tak mimochodem,kluci musej být oooohromě šťastný že maj fanynku jako seš ty. Škoda jen,že nejsou ;). Jo a pro tvojí informaci, jsem napůl LS takže svý urážky na mojí osobu si můžeš strčit někam :)))
    • Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :DDDDDDDDDDDDDD si zabil gypsy :D ona je kundič**a :D *16* *16* *16* *16* *16*
  • eleanor se rozesla s louisem ze tam nema vztahy
    • LarryForever
      Ona s ním nikdy nechodila (y) :D
  • Hele dívky,každá má svůj názor.. Já si osobně myslím že se k sobě moc nehodí,ale to neznamená že jinak Eleanor nemám ráda! El je moc hezká ale nějak se mi víc Loui líbil s Hannah Walker(příde mi že s ní byl šťastnější). *3* Ale když jsou kluci šťastní,my (správné directionerky) by jsme měli být taky. *7* ALE NEJVÍC SE MI LÍBÍ LARRY STYLINSON *14* *14* *1*
    • Souhlas. *15* *2*
    • nn *5*
  • pepina je hrozná

*16* *16*
  • ahoj já jsem jedna z těch co mají doma zarámovaný podpisy 1D a mám 2 podpisy od Louiho nechce ho někdo??? Prodám cena 500,- *4*
    • já bych ho brala *3*
  • LS, bojujete proti tomu aby se jim říkalo buzíci,a sami z nich buzny dělate :/
    • Já proti tomu nebojuju :D
      To akorát vy pošahaný ES si myslíte, že gay je nadávka nejhorší ráže -.- Je mi vás líto, vážně... -.-'
    • Tak tohle už je ohrané :DDD
    • nám jen vadí když někdo homosexualitu bere jako urážku :)
      • KOnečně někdo rozumnej!! *14* *14*
  • Rozešli se to je pravda a nebo nějakej kec?
    • Blbost :))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit