Přejít na výpis diskuzí

Elton John

OSOBNOST 31.12.2006 
50 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ej

Elton zpívá skvěle
  • Elton John je GAY(homosexuál).

• Nikdo mi nedal tolik "krásy" skrze hudbu jako Elton John. Absolutně nejsem odvázanej z LGBT komunity, spíš neopak, ale Elton John je zkrátka génius a tečka. Když se mi od nějakého zpěváka či skupiny  líbí 3-4 kousky, už je pokládám za zajímavé, protože jsem v tomto dost náročný. Od Eltona bych vyjmenoval 20-25 songů které mi přijdou neskutečné. Je mi úplně fuk o čem zrovna zpívá, prostě má v genech neopakovatelnou  melodičnost. Circle of love prý složil za 25minut. Většina hvězd, a to i těch legendárních, by to nevytvořila za celý život. A je mi jedno, že ten song pojednává o kreslenejch zvířátkách od Disneye, to z té úchvatné euforické melodie mám husí kůži.

• Luky1987

Elton John ako spevák je výborný 

• Je to nejznámější homosexual na světě.

• Mě nevadí,že je Elton gay,ale nechápu,proč se před světem předvádí,že je to normální!A že vychovávají dítě,to se na mě nezlobte,ale příde mi to poněkud zvrhlé proti přírodě.Jinak muzikant je to obdivuhodný,ale mohl si s tím jeho přítelem užívat v klidu a bez předvádění vc médiích!
    • A ještě něco málo pro zamyšlení Bebel. Může ti být jedno, že Elton s Furnishem vychvávají dítě, protože je důležitější to, že ho vychovávají s láskou. Kdy už si konečně ujasníte, že gayové mají stejná práva!
      *1* *1* *1* *1*
    • Bebel jsi pomýlená, protože to není vůbec proti přírodě, že Elton vychvává s Furnishem dítě. Líbilo by se ti víc, aby to dítě vyrůstalo v děcáku nebo v nefunkční hetero rodině?
    • Nemyslím si, že se předvádí. Všude možně uvidíš akorád polonahou ženskou v podpatkách, jak se natřásá před nějakým chlapem. Toto je vzhrlost dnešního světa. Jistě, káždý má svůj názor. Však já považuji za takřka normální být této orientace. Pokud se předvádí, je možné, že chce dodat odvahu nešťastným homosexuálům, aby se nezasebevraždili, kvůli tomu, že jsou "jiní".Narodil se, tak jak se narodil a pokud si přeje vychovat dítě.. Zaplatil pořádnou sumu, díky čemuž nějaká šťastlivkyně má o práce míň, rozhodně nešetřil.
  • Peníze nejsou v životě všechno!!!!!!

• elitni koncert

Ahoj lidi, byli jste taky někdo na koncertě v sazka arene? Nemáte někdo fotky?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit