-
happy birthday *14*
-
Určitě bych doporučil film Nezapomeň na mě :) Silný zážitek
-
pet s ní je nejhezčí film nezapomen na mě a hraje v tom filmu i robert petinson doporučuju
-
Tadyyy! Sleduju, jeden z nejoblíbenějších seriálů, je tam úžasná :) Mám ji hrozně ráda, a s Rampelníkem jsou spolu naprosto úžasní *14*
-
Nezapomeň na mě :-)
-
Jůůj moje nejoblibenější herečka viděl tu někdo OUAT hraje tam roli Belle French (Krásky) a je tam uplně boží...doporučuji! *14* *1* *3*
-
Nezapomeň na mně. Super film.
-
žádný film sem sní ještě neviděla a nevím na jaký film se mám podívat jako první poradíte mi pls který je nejhezčí ?? díky *3*
-
Všechno nejlepší!! *3* *15*
-
...
happy B-day... *4* *4* -
Happy Birthday
Happy Birthday Emilie de Ravin. -
Happy birthday EMILE
Všechno nejlepší a hodně známých filmových rolí:-) *1* -
Re: ::::::::::::::::::::
jsi kráva!!
tohle je fanklub Emilie, tak nechápu co sem lezeš, když ji nemáš ráda!!!!!! Vypadni!!! *16* -
Poraďte mi, prosím!
Prosím Vás, nevíte v jakém filmu měla Emilie černé vlasy.. potřebovala bych název toho filmu.. děkuju Vám moc.. :) :) *3* -
ty ses kunda -
Re: Re: Re: Em
zkousela sem se koukat, jestli tu nejde pridat film a nenasla sem prave no ... kdybys vedela jak, pisni mi pls =D je to skoda ze to tu neni :( ae jak sem napsala, pokud o carrie neco chtete vedet a umite anglicky, juknete na imdb =D -
jo no to ses =D -
Re: Re: Em
ja vim ze neni ale hraje tam, podivej se na imdb ;-) -
Re: Re: ne
ja teda Roberta nemam rada a Emilii zeru, takze doufam, ze mezi nima nic neni :) ale pokud by s nim byla stastna, tak ji to preju ... a souhlasim, ona je strasne pekna, taky bych tak chtela vypadat =D -
Re: ne
podle fotek co sem projížděla na google se k sobě měli,mně to nevadí,že spolu asi chodí.Roba nějak nemusím,jinak Emilie je úplně supr herečka a hlavně kunda,chtěla bych vypadat jak ona!!! *15*