-
Emilie de Ravin je GOOD líbí se mi v seriálu Ztraceni a mohla by být více osazována ve fimmíkách *14* *3* *14* je skvělá *1*
-
proč?
proč je tu jenom z filmografie ztraceni?dyť hrála i super postavu ve filmu Hory mají oči... *7* -
I LOVE YOU EMILIE DE RAVIN *5*
-
happy birthday *14*
-
:-)
Emilie je strašně dobrá a moc pěkná herečka!!!! *15* Poprvé jsem ju ppznala v seriálu Roswell...jen tak dᣠEmilie!! *3* *1* -
Emilie de Ravin
Emilie je nadherna přimo až k sežrani *4* -
NEEJ HERECKA
Emi je neeejky herečka roste nejskvělejší nejsuprovější a nejen v Lostech ale i v Hory mají oči, v Santovi a v jinýýých uaaaa lalala *15* -
ne
doufam ze nebude chodit s Robem pattinson jen to ne boze, no on ma Kristen ,takze to mu nedovolim -
-
Re: ne
podle fotek co sem projížděla na google se k sobě měli,mně to nevadí,že spolu asi chodí.Roba nějak nemusím,jinak Emilie je úplně supr herečka a hlavně kunda,chtěla bych vypadat jak ona!!! *15* -
-
Re: Re: ne
ja teda Roberta nemam rada a Emilii zeru, takze doufam, ze mezi nima nic neni :) ale pokud by s nim byla stastna, tak ji to preju ... a souhlasim, ona je strasne pekna, taky bych tak chtela vypadat =D
-
-
-
Poraďte mi, prosím!
Prosím Vás, nevíte v jakém filmu měla Emilie černé vlasy.. potřebovala bych název toho filmu.. děkuju Vám moc.. :) :) *3* -
Happy birthday EMILE
Všechno nejlepší a hodně známých filmových rolí:-) *1*