Přejít na výpis diskuzí

Emily Osment

OSOBNOST 31.12.2006 
400 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • alusqa99

Emily je cool

Emily Je super moc se mi líbí když hraje Lilly v Hannah Montaně *1* . Patří mezi ´moje nej Disney star teda ještě společně s Miley a Mitchelem. Jak píšete Emily a Mitchel by se k sobě hodili XD *3* . No Emily si občas poslechnu ale o něco radši mám Miley ale jak říkám Emily je super cool *14* *1*
  • emily its best

Emily je skvělá má moc hezkej hlas a je mnohem lepší než Miley. Já ji naprosto nesnášim. Podle mě sice umí docela zpívat, ale nemá nic moc hlas. Prosilavila se hlavně díky tátovi. Např. Demi Lovato zpívá hezky, ta má ten hlas zvláštní a silnej.
    Toť můj názor! xD
    • konicek1

Re: emily its best

Cože?Demi Lovato ta zpívá příšerně ! *16*
    • alusqa99

Re: emily its best

Hele jako sice mám moc ráda Emily ale mám ráda i Miley zato Selenu nesnáším a ještě ke všemu chodí ta vaše milovaná Selena se svým otčínem no to je děs!!!! A to že Miley je známá díky taťkovi tak Selena je taky proslavená už jako malá četla sem že ju někdo dotlačil už hrála v tom jednom seriálu Walker Texas nebo co to bylo.
      • Re: Re: emily its best

no ja selenu taky moc nemusim , ale s tim otcinem je to peknej nesmysl !!!!
      • high-school-hilary

Re: Re: emily its best

Hele jestli věříš těm českejm žvástům,že Selena chodí se svým odčímem tak prosím.Ale laskavě ji tu nepomlouvej,protože ji ani neznáš...
        • Re: Re: Re: emily its best

a ty ji snad znas *7* *7* *7*
      • Re: Re: emily its best

no holt každý na to máme jinej názor. A právě tím jsme originální.
    • Re: emily its best

Souhlasím, Miley nemusím, ale podle mě ani zpívat nemusí. Emily je podle mě lepší zpěvačka než Miley. A když už jsi mínila Demi tak ta podle mě nejen, že hezky zpívá a má krásně zbarvenej a silnej hlas, ale taky má docela velkej rozsah. *1*
  • adra

Emily The BEST

Emily upe lovuju=)) Je to nej herečka a hezky zpíváá...
    Mám o ní blog a hledám Affs,kdyžtak sem písněte
  • sweet.anne

Emily a Mitchel

Hafo by se k ní hodil Mitchel Musso. Škoda, že on chodí s tou Giou Mantegnou. Ale aspoň, že spolu chodí v Hanně Montaně. *4*
    Jinak Emily je úžasná zpěvačka, mám ji moc ráda. Jestli vyjde její CD v Česku, tak si ho koupím. *4* *14*
    • Re: Emily a Mitchel

to jo ale teď mam new časak a jsou na fotce a tisknou se k sobe a s kamojdama jsem se divili ze byy spolu chodili i ve skutecnosti ale bylo by to skveli :D
    • high-school-hilary

Re: Emily a Mitchel

All the Right Wrongs už v Česku vyšlo :)) Je úplně skvělé a doporučuju si ho koupit tady:http://www.audio3.cz/goods.asp ?gid=1431750&source=xml :))
    • Re: Emily a Mitchel

Hele nehraje Emily v jen malou scénu v přátelých díl 8x06, tak 9:49? Strašně mi jí připomíná
      • Re: Re: Emily a Mitchel

mam pocit ze jo *14*
      • high-school-hilary

Re: Re: Emily a Mitchel

jj hraje :-D je tam strašně roztomilá :)
    • lissi117

Však oni se s Emily dohromady daj
      • daisy1

Máš pravdu.Doufám že ano hodí se k sobě *14*
    • ajulina

jo to mas pravdu...a chodi ona vlastne tedkon s nekym?
      • sweet.anne

Myslím, že ne.
  • pavlusqa

SELAWARD

Máš nejakou svoji oblíbenou celebritu??? tak ji nominuj do souteže Selaward a uvidíš jak se pobere s ostatníma:) více na
    http://selenagomezweb.blog.cz/091 0/selaward-nominace#pridat-komentar
  • headhunter

headhunter.mp oficiálně největší dement světa a nejhnusnější držtka, čeknětě toho teplýho vola tady, von je fakticky všude strašný pako....

http://www.youtube.com/ user/HeadhunterBall

musíte vidět *1* *1* *1* *1* *5*
  • Source about Emily Osment

Jste fanoušci Emily Osment?
    Zaujala vás svými hereckými nebo pěveckými výkony?Chceš o ní vědět všechno?

Pak se podívej na stránku http://em-osment.blog.cz/
  • justik

Fans

Cawky!Na Facebooku jsem založila stránku pro fans Disney Stars!Pokud máte Facebook tak stačí zadat do toho vyhledávače Disney Stars-Czech Fans.Tak se přidejte!
  • micy

pls kdo mate all the way up od emily poslete na mil.23@email.cz
    • lissi117

Re: *******

jj pošlu ti to a doufám že se to odešle celý
  • dofman5

nwm

je rozhodne lepsi ne miley cyrus
    • kajuska4

Re: nwm

jj to jo ať Mileynu zničí jak se to psalo v popcornu *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se: