-
......
*14* Hey lidi ona je uplně mazec w Hannah Montana....hey prostě ona a a Miley to jsou upo mega borkyně..!!!! *14* -
Emilly
v HANNAH mONTANA byla super ale jak jsem četla článek že chce Miley Cyrus srazit na kolena tak jsem vměnila na ti názor *8* -
-
Re: Emilly
a ty těm blbostem co píšou fakt věříš ??! -
Re: Emilly
Jejda,to je ironie. Náhodou Ems je fajn
-
-
Emily
Emily je podle mě fakt dobrá herečka a zpěvačka má velký talent..a to se dneska cení...zasloužila si tu roli v haně montaně protože to je fakt výstižné a ta role jí fakt sedí *4* nemůžu říct že je špatná protože je fakt super *3* *14* Mám jí ráda a myslím že to dotáhne aji daleko tak prosím přidejte se do fanklubu at vidí že česká republika není jenom malý státeček ale i země která ví co se děje v hollywoodu *4* dííky -
BEZVADNA
Emily je nej mám jííí mocinky ráda si moje nej nej nej osobka !!!! si good holka.... Ahojiiik MaKy :-* -
Emily neboli Lilly
Emily je super herečka *4* -
hey všichníí...
...Tahle holka je super.. -
Emilly
Emily je super umí skvěle zpívat i hrát v hannah montana byla super *14* Má ji ráda -
joj
no Emily je upe brutus herecka :D...já to mu neverim co pisou ze ce miley srazit na kolena ale cetla jsem ze Miley se bude vdávat a že jí nebaví hrat hannu monntanu takze prej toho chce zrejme nechat....zdá se mi že se ted dost Miley změnila i v tej její new pisnicce se chova jak Lady gaga a docela se mi zhnusila jinak good...ale emily zlatíííško....a SElenu nemusim skoro vubec a Taylor Swift uz vubec ne *13* .......ale to je muj nazor *3* *4* -
Emily
skvělá herečka, mám ji ráda *3* -
Je
Je prostě fakt super strašně se mi líbí to jak dělá ty blbosti v hanněh montaně v díle:(tohle je můj večírek)jak začla tancovat a kývat rukou jako kyvadlo *3* je fakt sper herečka a zpěvačka mám jíráda a už se těším až budou dávat hannuh montanu na jetix 3tí sérii česky.