Přejít na výpis diskuzí

Emily Osment

OSOBNOST 31.12.2006 
400 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • destiny-hope.cyrus

narozkyyyy

vsechno neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej:D:D: D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D *14* *14* *14* *14* *14*
  • adra

Emily The BEST

Emily upe lovuju=)) Je to nej herečka a hezky zpíváá...
    Mám o ní blog a hledám Affs,kdyžtak sem písněte
  • Skype na Miley

hele no...po dlouhém přemýšlení jsem se rozhodla nenechávat si to pro sebe, protože vím, kolik z Vás má Miley rádo a kolik z Vás by chtělo její kontakt...mám asi skutečný skype na Miley Cyrus...prokázaný to sice nemám ale asi třikrát jsem si s Miley psala a jednou dokonce přišla i na webcameru a když sem jí řekla ať mi zamává tak opravdu zamávala!tak nevím no...mám ten skype od mojí vlastnice co bydlí ve státech... ale pravost nezaručuju ale asi je opravdu SKUTEČNÝ...tak sem se s vámi chtěla podělit...tady je: miky.smiley.ray

jo a většinou tam bývá až v pozdějších večerních hodinách...někdy i ráno a zřídka odpoledne... a většinou neodepisuje..musíte to zkoušet...asi tam má víc fanoušků nebo tak něco..
    Odpovědět na příspěvek
    • Re: Skype na Miley

Ahoj a hle to si jí psala anglicky a nebo česky pls odepiš *1* i třeba na lide KlaraJirikov@seznam.cz
      • mileycyrus2111

Re: Re: Skype na Miley

To neni její skutečný skype!!!Já mám pravý!!! *7* *1* *1*
        • Re: Re: Re: Skype na Miley

a napises mi ho plsssssssss??? *7* *4*
    • Re: Skype na Miley

jooo já si myslím že to je vona, protože se nachvilku připojila na webcameru ale po chvilce se vypla...ale viděla sem ji!!!!
  • Emily

Emily je nejlepší,nikdo se jí nevyrovná *14*
    • cornelia48

Re: Emily

Emily je dobrá ale Miley je nej!!
      • cornelia48

Emily

Má oči jako číňan ta Emily xD
    • Re: Emily

Řeknu vám, že v tom seriálu má fakt dokonalou povahu! Ty je "přežblepty" mě fakt dostávaj :) Hodně se mi na ní líbí její styl a obličej! Je prostě supr
    • Re: Emily

to je pravda, Miley mam porad rada ale Emily ji skoro vzdycky prehraje.Hlavne ve druhej serii, jeji hlaasky sou vazne skvely a nejlepsi je v dile kdy se snazi bejt vic holcici from skate chick 2date chick *1* *1*
  • emily

emily je fakt supr *14*
  • nick jonas

Všecno nejlepší emily . A hodne dalších uspechu mame te radi.. *14* *4*
  • tfpdaa

blog-soutěž

Čau...mám blog a tak bych vás chtěla poprosit, udělala jsem tam soutěž...O nejlepší herečku/zpěvačku tak mě napadlo jestli by jste nechtěli zaslat foto jako s Demi nebo jestli máte někoho lepšího a já bych to přidala do blogu. Prosím, je to moje první soutěž ;)
    tady je odkaz....
    www.ladyrohlik.blog.cz/co-udelat- soutez

A tam jsou i pokyny
  • všechno nejlepší Emily :) *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* jsi skvělá
  • kamca12

EMILY V HM

Emily mám mocky ráda, v HM pěkně vyniká. *4* Neříkám kdo je lepší jestli Miley nebo Emily, protože každá z nich má ve filmu jinou roli, né? *1*
  • ewiishqa

EMILY V HM

jj *3* podle mě tak emily hraje upee skvělee ta role ji sedí!!a už se teším na HMMovie!! *14* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit