-
Icq??...
Já mám Emily mooc ráda, ale pochybuji, že tu někdo má její icq...když vám někdo napíše že má její icq a vy o to poprosíte a pošlete email a oni vám to stejně nepošlou je to asi výmysl nemyslíte?já neříkám že ho někdo nemá...možná má a já bych to mu věřila, jen kdyby mi ho někdo poslal...a takových lidí co předstíraj na icq že sou Emily nebo Miley je fakt ubohost...v Americe nemaj icko ae aim..nebo meebo...takže fakt nevím...ale může to být pravda když ho někdo má...:) -
-
Re: Icq??...
V americe maj ICQo ptž proč by jinak bylo www.icq.com?? to vymysleli amíci a já mám tetu s rodinou v americe a maj ICQ takže ... *16*
-
-
Všechno nejlepší!
-
Nechápu
Nechápu pročtu někdo nadáva Miley. Toto je diskuze o Emily. A když tu někdo napíše že má rád i Miley i Emily. Tak někdo hned nemusí psát že je blbá atd. Každej má svůj názor a vy to nemusíte komentovat. Já to teď komentuju a čtu si to a pěkně mě to štve. Říkáte si tak když ji to štve proč si to čte? Protože ten kdo to píše je pěknej exot a asi se nepodíval prvně na sebe. Tady to jsou stránky pro fanoušky a ne pro nefanoušky takže sem se píší jen pozitivní komentáře a když se vám něco na těch lidech nelíbí tak to sem nepište a pište to na nějaký stránky pro NEFANOUŠKY. -
-
Ano,chválím ...... *5* *5*
-
-
happy birthday
emily happy happy!!! birthday !!!mám tě mooooc rada *14* *3* -
Emily Osment je krásná zpívá hezky mám ji ráda tak jako nějaké zpěvačky,herečky a taky textařky je jako ostatní!
-
Emily
Ahoj nevíte s kym chodí Emily nutně to potřebuji vědět předem děkuji za odpověd -
Emily Osment
Emily Osment je fakt fakt supr dupr nadupaná hlavně v seriálu Hannah Montana líbí se mi tam víc než Miley Cirus. Emily je prostě nejky. *1* *3* *3* -
-
Re: Emily Osment
me se teda libi vic miley *4* *1* *3* *9* *5* *14* *7* *10* *4* *14* *3* *9* *9* *13* *5* *5* *15* *8* *16* *8*
-
-
emily je nej nej nej
emily je strašně nej nejen proto že je vynikající herečka a zpěvačka ale taky je dost slušná než ostatní celebrity
v žádných českých časopisích o ní nic nebylo teda v BRAVU o ní psali ale jen to dobré ještě by bylo super kdyby v nějakém časopise byl její plakát doopravdy je anděl *4* miley byla taky super ale ted se o ní píšou špatný věci teda spíše psaly no miley je takový dáblík *16* -
prosba
má tady někdo ICQ na Emily Osment pls *4* -
:D :D
vše nejlepšíííí..... *1* *1* *14* hodně štěstíčka a lásky zdrávíííí.... *15* *15* *15* *15* *15* *14* *14*