Přejít na výpis diskuzí

Emily Osment

OSOBNOST 31.12.2006 
400 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ajulina

OMG...!!

si myslite ze maj icq??OMG....cetla sem ze hvezdy pouzivaj IMVU..... *3*
    no a vite co me jeste sere??nejaky demet se za ni vydava na lidech....http://profil.lide.cz/pro file.fcgi?akce=profile&auth=&user=e mily.girl1
    neprijde vam to dost trapny??oni pouzivaj google....!!! *16* *16* *16* *8* *10*
    • lukin.snow

Re: OMG...!!

Prosimtě co to je IMVU?
      • ajulina

Re: Re: OMG...!!

to je neco jako icq ae imvu je lepsi...sice to je v anglictine ae co...!
        ja ho mam je to vazne super...muzes si to stahnout na...www.imvu.com *5*
  • tynush737

Emily je lepší než Miley

Emila je o dost lepší než Miley .. a to v roli Lili není tak namyšlená jako ona ..doufám že mě tedka tady nebude nikdo fuckovat že jsem blbá ale prostě Miley jako Hanna Montana je hrozně namyšlená vždycky musí být všechno po jejím a role Lili je jako její sluha my přijde .. No ro jedno ale Emily je fakt dobrá
    • Re: Emily je lepší než Miley

ne to neni pravda hannah montana - lili jsou uzasny
  • lukáš

ahoj, mohl by mi někdo poslat také to ICQ na Emily?? prosim na email Lukin.snow@seznam.cz díky
  • :)

Prosím pošlete mi někdo icq od emily:)prosíím:)))na email nikca147@seznam.cz byla bych vám moc vděčná kdybyste mi ho poslalli dííky:) *4*
  • 130killer

...

http://s3.bitefight.cz/c.php?uid=10 4521
  • domcus

=)

Ahoj lidi,ohledně toho ICQ...pochybuju o tom ...páč u nich neni tak rozšířené...oni maj IM.........ale tak neni to nemožný.......jasně že by jsme Kláře víc věřili pokud by na místě byly ty fotky........ale je to na každym.......kdyby to bylo jiný ICQ,tak by se na to stejnak přišlo.......tak se mějte a hodně štěstí....
    • Re: =)

hele a ty znas prezdivku emili na imvu
    • Re: =)

a ty ho máš jestli jo tak mi ho prosím pošly prosííííííííííííííí
  • mic11

Emily je moc pěkná holka jsem do ni zabouchlej *14* *14* *14* ,pleas poslete mi jeji icq na email mi.c11@seznam.cz
  • dadiqa

...

no ak mam powedat pravdu podla mna to nie je jej ICQ...niekto si ho len spravil aby to vyzeralo ako jej...no len tolko k tomu ICQ...teraz k EMILY...Emily je najsamplejsia herecka na svete :D mam ju velmi rada :D je taka zlata a vyzera byt mila, dobrosrdecna :D proste take zlato :D mam ju STRASNE rada :D zo setkych z Disney Channel je Emily najlepsia...vlastne zo setkych hereciek je Emily ta NAJ :D
  • emily 12335

JÁ VĚŘÍM KLÁŘE *3* *3* *3*
    • Re: emily 12335

cauko prosim ta daj mi to icq cislo na emmily co ti dala klara. toto je moj mail mp.patak@gmal.com
    • Re: emily 12335

A ty máš to icq *7* Já nevim komu věřit fakt *1*
    hele tak já vám to icq dám at Klára mlčí stejně ho nemá ...mam známý v Americe.... bratránek se s nima zná...páč dělal nějaky křoví v jednom dílu Hannah Montany. Ale jestli jí řeknete že ho máte ode mě taxe fakt naštvu a ona na mě a změní si ho! 384-759-317 *9*
    • Re: ICQ

Klára mně to icq poslala na email tak nelže a funkuje to icq jenom ty lžeš že tvuj bratránek..........jak to muzes vedet??????že ho nemá???? *16* *16* *16*
      • Re: Re: ICQ

cauko prosim ta posles mi to icq co ti dala klara. pls na mail
        mp.patak@gmail.com
      • cancenkaa

Re: Re: ICQ

Prosím pošleš mi to icq na mail-Cancenkaa@seznam.cz??Prosíí
        • Re: Re: Re: ICQ

pls ja chci taky icq miley a emily tady email : smizuzi@seznam.cz jo a dyztak jesli vite jestli ma joe tak toho taky pls *14* *14* jsem do nej zabouchla *14* *14* *14* *14* *15* *15*

A poslala mně fotky u miley aji emily doma a je na fotce s nima tak si nevymyšlí *13* *16* *8*
        • hjhjhg

Re: Re: Re: ICQ

chojky poslala by jsiu mi pls mocik foto emili s klaeou nebo co to je za holčiny i s miley kuji mockrat na e-mail:cmoudik000@seznam.cz papa
        • ondra95

mohl bych taky dostat ty fotky abych uveril a to jeji icq hlavne pls lidi ozvete se nono995@seznam.cz *14* *14* *14*

Ahoj pošleš mi na Emily a Miley Icq a fotky Klary s nima dí
          email: pajula07@seznam.cz *3* *4*
          • Re: Re: Re: Re: ICQ

A mě taky pls??? shakira23@seznam.cz

jo a fakt byla u ní doma *16* *16* *16* to si nevymyšlím

čaukyy..hjky plsíík poslal by si mě na mail icko emily...???mooc plosííím:-* *14* *14*
        • ondra95

pls icq emily osment ozvi te se kdokiliv na email:nono995@seznam.cz fakt newm komu verit ale to icq bych hctel mit *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit