-
Fotky+ICQ
pls....poslal by mi někdo taky ty fotky .....emily miley a klary.....pls na Sandra.Schoepfv@seznam.cz *14* +ICQ pls.....thanks -
Re: =)
hele a ty znas prezdivku emili na imvu -
LoveLili
Ja si pripadam najivni ale ja ji miluju uz kvuli jejim vlasum ocim telu apod.
Ona je ta kterou sem nikdy nevidel
ne jako miley namalovana upjata ale zase vtipna..((Emili)) LOVE *14* -
Emily:-*
Emily je uzasna. Posledni dobou ji mam cim dal radeji *14* muj vzor je mozna byla Miley ,ale co zjistuji tak Emily je lepsi.Je uplne skromna a ma takovy prirozeny vzhled, vubec neni zmalovana no proste nejlepsi:-*
Emily *14* *14* *14* *14* *14* -
emily osment-miley cyrus
emily i miley jso nej *14* *14*
a jestli chcete icq na emily tak napište miley ona vám ho dá mě ho taky dala *4*
icq na miley je: 372095009 neni zač *3* -
Re: Icq??...
V americe maj ICQo ptž proč by jinak bylo www.icq.com?? to vymysleli amíci a já mám tetu s rodinou v americe a maj ICQ takže ... *16* -
Lily vs. Emily
Lily *14* -
Re: :P
nevím.. ale v hannah montana bude chodin s oliverem *3* -
Miely
ma nekdo icg na miely pošlite ale jenom jestli vam odepsala *3* *3* -
jj
miley a emily jsou nej
*14* *14* *14* -
...<BeST...>
jj...Emily a Miley sou uplně best... *14* -
d
Miley a Emily jsou nejlepší *1* -
:P
Ahojky jen bych se chtela zeptat jestli Emily Osment má něco s Mitchelem Mussoem?? Nemám v tom docela jsno! Tk diky za odpoved! *7* *7* -
neeej♥♥♥
já jí obdivuju *14* za to co dělá *14* jak vypada *14* jak se chová *14* celá je D♥O♥K♥O♥N♥A♥L♥Á *14* *14* *14* SEM JEJÍ NEJVĚTŠÍ FANYNKA... *14* oni v tej jejich rodině maj samý talenty *15* *14* nádherně hraje krásně zpívá no pstě borka *14* a ty čepice co nosí v HM ji fakt sluší *14* -
nej
Je to i s Miley neeeeeeeejlepší herečka,že jo? *3* -
Icq??...
Já mám Emily mooc ráda, ale pochybuji, že tu někdo má její icq...když vám někdo napíše že má její icq a vy o to poprosíte a pošlete email a oni vám to stejně nepošlou je to asi výmysl nemyslíte?já neříkám že ho někdo nemá...možná má a já bych to mu věřila, jen kdyby mi ho někdo poslal...a takových lidí co předstíraj na icq že sou Emily nebo Miley je fakt ubohost...v Americe nemaj icko ae aim..nebo meebo...takže fakt nevím...ale může to být pravda když ho někdo má...:) -
hey všichníí...
...Tahle holka je super.. -
.....
Heja ona ma něco s tim co hraje v haně montaně toho olivera?..pač to podle nejakjech tech fotek tak vypada.. -
hodina duchů
emily je upe bezvadný herečkaaa!!viděli ste nekdo hodinu duchů??tam hraje tu gotičku taky upe neej filmík!! -
:-*
Emily je suprova herecka, hrozne ji obdivuji:-* *14*