-
Re: Re: Re: ICQ
pls ja chci taky icq miley a emily tady email : smizuzi@seznam.cz jo a dyztak jesli vite jestli ma joe tak toho taky pls *14* *14* jsem do nej zabouchla *14* *14* *14* *14* *15* *15* -
Re: Re: ICQ
Prosím pošleš mi to icq na mail-Cancenkaa@seznam.cz??Prosíí -
=)
Ahoj lidi,ohledně toho ICQ...pochybuju o tom ...páč u nich neni tak rozšířené...oni maj IM.........ale tak neni to nemožný.......jasně že by jsme Kláře víc věřili pokud by na místě byly ty fotky........ale je to na každym.......kdyby to bylo jiný ICQ,tak by se na to stejnak přišlo.......tak se mějte a hodně štěstí.... -
mic11
Emily je moc pěkná holka jsem do ni zabouchlej *14* *14* *14* ,pleas poslete mi jeji icq na email mi.c11@seznam.cz -
...
no ak mam powedat pravdu podla mna to nie je jej ICQ...niekto si ho len spravil aby to vyzeralo ako jej...no len tolko k tomu ICQ...teraz k EMILY...Emily je najsamplejsia herecka na svete :D mam ju velmi rada :D je taka zlata a vyzera byt mila, dobrosrdecna :D proste take zlato :D mam ju STRASNE rada :D zo setkych z Disney Channel je Emily najlepsia...vlastne zo setkych hereciek je Emily ta NAJ :D -
mohl bych taky dostat ty fotky abych uveril a to jeji icq hlavne pls lidi ozvete se nono995@seznam.cz *14* *14* *14* -
pls icq emily osment ozvi te se kdokiliv na email:nono995@seznam.cz fakt newm komu verit ale to icq bych hctel mit *4* -
Re: emily 12335
A ty máš to icq *7* Já nevim komu věřit fakt *1* -
Re: Re: Re: Re: ICQ
A mě taky pls??? shakira23@seznam.cz -
Ahoj pošleš mi na Emily a Miley Icq a fotky Klary s nima dí
email: pajula07@seznam.cz *3* *4* -
A poslala mně fotky u miley aji emily doma a je na fotce s nima tak si nevymyšlí *13* *16* *8* -
emily 12335
JÁ VĚŘÍM KLÁŘE *3* *3* *3* -
jo a fakt byla u ní doma *16* *16* *16* to si nevymyšlím -
Re: ICQ
Klára mně to icq poslala na email tak nelže a funkuje to icq jenom ty lžeš že tvuj bratránek..........jak to muzes vedet??????že ho nemá???? *16* *16* *16* -
hele tak já vám to icq dám at Klára mlčí stejně ho nemá ...mam známý v Americe.... bratránek se s nima zná...páč dělal nějaky křoví v jednom dílu Hannah Montany. Ale jestli jí řeknete že ho máte ode mě taxe fakt naštvu a ona na mě a změní si ho! 384-759-317 *9* -
Emily and Miley
Mate niekto E-mail na Emily alebo na Miley? pls odpiste na moj e-mail dada.danka@azet.sk
Diki *4* -
prosba
má tady někdo ICQ na Emily Osment pls *4* -
ttttt
má zde prosím někdo kdo máICQ na Emily Osment prosím prosím
*4* -
super
je super *3* -
emily
je nejhezci buchta *14* *14* *14*