-
super
je super *3* -
Emily and Miley
Mate niekto E-mail na Emily alebo na Miley? pls odpiste na moj e-mail dada.danka@azet.sk
Diki *4* -
Happy Birthday
Všechno nejlepší Emily *4* *4* * *3* -
hele tak já vám to icq dám at Klára mlčí stejně ho nemá ...mam známý v Americe.... bratránek se s nima zná...páč dělal nějaky křoví v jednom dílu Hannah Montany. Ale jestli jí řeknete že ho máte ode mě taxe fakt naštvu a ona na mě a změní si ho! 384-759-317 *9* -
-
Re: ICQ
Klára mně to icq poslala na email tak nelže a funkuje to icq jenom ty lžeš že tvuj bratránek..........jak to muzes vedet??????že ho nemá???? *16* *16* *16* -
-
Re: Re: ICQ
cauko prosim ta posles mi to icq co ti dala klara. pls na mail
mp.patak@gmail.com -
Prosím pošleš mi to icq na mail-Cancenkaa@seznam.cz??Prosíí -
-
Re: Re: Re: ICQ
pls ja chci taky icq miley a emily tady email : smizuzi@seznam.cz jo a dyztak jesli vite jestli ma joe tak toho taky pls *14* *14* jsem do nej zabouchla *14* *14* *14* *14* *15* *15*
-
-
A poslala mně fotky u miley aji emily doma a je na fotce s nima tak si nevymyšlí *13* *16* *8* -
-
chojky poslala by jsiu mi pls mocik foto emili s klaeou nebo co to je za holčiny i s miley kuji mockrat na e-mail:cmoudik000@seznam.cz papa -
mohl bych taky dostat ty fotky abych uveril a to jeji icq hlavne pls lidi ozvete se nono995@seznam.cz *14* *14* *14* -
Ahoj pošleš mi na Emily a Miley Icq a fotky Klary s nima dí
email: pajula07@seznam.cz *3* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: ICQ
A mě taky pls??? shakira23@seznam.cz
-
-
-
jo a fakt byla u ní doma *16* *16* *16* to si nevymyšlím -
-
čaukyy..hjky plsíík poslal by si mě na mail icko emily...???mooc plosííím:-* *14* *14* -
pls icq emily osment ozvi te se kdokiliv na email:nono995@seznam.cz fakt newm komu verit ale to icq bych hctel mit *4*
-
-
-
-
Emily
jéééé všechnooo nejslepší ;) EMily je fakt skvělá :) -
Narozky!!!
Přeji vše neeeej a hoooodně dalších úspěchůůůů!!!!
Mám Emily strašně mooooc ráda! *14* *14* *14* *14* *3* -
Happy Birthday
Vše nejlepší! -
Happy Birthday
Happy Birthday -
:)
Happy B-Day ^__^ -
Vše nej
Vše nej Emily !!!!! *4*