-
A jestli máte někdo icq od emily pls dejte mi ho -
Holky a klucy,jaké Vám to připadá,když chodíte na tyto stránky???????????????????????????Mě se to docela líbí. *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* Je mi jedno jestli tady jsou dlouhí komentáře,a nebo krátkí komentáře.Faktycky.Jak se máte????????Emily je skvělá že jo??áááááááááááááááá a tak už vím co mi tady nehraje!!!!!!!Zapoměla jsem EMILY popřát. *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*Tak Emily,hodně štěstí zdraví v tom novém roce,ale hlavě to štěstí.Tak ahoj.Lucinečka *4* *4*
-
-
Ahoj dneska mam rýpavou náladu takže sry dopředu...
1)Holky a klucy,jaké Vám to připadá,když chodíte na tyto stránky???????????????????????????Mě se to docela líbí.
2) Je mi jedno jestli tady jsou dlouhí komentáře,a nebo krátkí komentáře.Faktycky.
3.Jak se máte????????Emily je skvělá že jo??áááááááááááááááá a tak už vím co mi tady nehraje!!!!!!!Zapoměla jsem EMILY popřát.
4..
Re:1.*Holky*klucI..A jakože ty si z nějakýho výzkumnýho stediska? A proč těch milion otazníků(???????????????????????????)
2.*DlouhÝ *KrátkÝ *Fakticky
3.WTF Lucinečko? Jako myslíš že sem někdo bude psát*jo jo mám se blbě dneska mi dal můj kluk kopačky..
5. Tobě taky i když už je jinej. Promiň. Dneska mám fakt blbou náladu a uleví se mi Ok. Dík. Stejně už to nebudeš číst.
mimochodem normálně taková nejsem
-
-
Fotky
Ahojte poslaly by ste mi taky ty fotky?na email Kacik01.Gajdova@seznam.cz predem dekuju ahoj *9* *9* *9* -
klara
Dala bys mi prosím meil Emiyl Osment prosíííííííííím! *4*
když tak pošli na e-mail nelynka1997@seznam.cz -
prosím
prosím pošleš mi ty fotky taky prosím *4* -
Emily Osment
Někdo tam napsal že zemřela...........Ale to není pravda... *13* *13* *13* .. -
:-*
Emily je suprova herecka, hrozne ji obdivuji:-* *14* -
.....
Heja ona ma něco s tim co hraje v haně montaně toho olivera?..pač to podle nejakjech tech fotek tak vypada.. -
:P
Ahojky jen bych se chtela zeptat jestli Emily Osment má něco s Mitchelem Mussoem?? Nemám v tom docela jsno! Tk diky za odpoved! *7* *7* -
-
Re: :P
nevím.. ale v hannah montana bude chodin s oliverem *3*
-
-
Vi jako nechcete jet do tý Ameriki???a proč né?ždyť bi sme tam jeli jako fanikiu.a bili bi sme kámošky.tak uš mi dávejte vjedjet gdi tedi pojedem .úš se tesim a pište my