-
SORRRRRRYYYYY
"políbíš svou životní lásku pokud jsi tohle začal/a číst musíš udělat tohle
řekni své jméno 10.
řekni jméno tvé matky 5.
řekni jméno své lásky 3.
pošli to čtyřem dalším skupinám
když to uděláš tvá láska tě v nejbliší pátek políbí.Když tohle přečteš a nepošleš to budeš mítvelkou smulu.Pošli to do 5 dalších skupin do 143 minut.Kdyžbudeš hotov/a stiskni klávesu F6 a jméno tvé lásky se objeví velkými písmeny na obrazovce." -
Happy Birthday Emily
-
Emily je cool
Emily Je super moc se mi líbí když hraje Lilly v Hannah Montaně *1* . Patří mezi ´moje nej Disney star teda ještě společně s Miley a Mitchelem. Jak píšete Emily a Mitchel by se k sobě hodili XD *3* . No Emily si občas poslechnu ale o něco radši mám Miley ale jak říkám Emily je super cool *14* *1* -
všecho nejlepší Emily at se ti daří *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14*
-
Emily
Emily je fakt nej.Je skvělá herečka a na konkurzu HM se snažila sama,neměla tam tatínka jako Miley.
Dobře zpívá a i když nehrála žádnou hlavní roli(kromě dadnapped) tak se snaží a celkem se drží. -
-
Re: Emily
Hele i když tohle je diskuze o Ems tak sem musím napsat že Mils tu roli dostala sama a ne kvůli tátovi...píše o tom ve svý knížce... -
-
Re: Re: Emily
A že ji napoprvé nevzali to tam taky píše????????
-
-
-
filmografie
ještě hrála v 'soccer mom' to tam neni napsany ale je to film o fotbalu :) -
Vážně si myslíte,že když jí tady popřejete,že si to přečte? :D :D :D Ste vtipný a trapný *1*
-
je to moje voblíbená spěvatška proteže ma skvjelej hlas a pjekni oblečení nevíte gdi jí vijde další albu?nejlepčí je to její prvni albun.a nevíte gdi bude vistupovat v českí republice?Prosim gdo vý ad my napýše.A do suohlasí že je ůžasna spjevatška ad dá lajk.
dik -
par dni
jhaj je o pet dni starší než ja a asi tak o hodně peněz bohatši než ja :D ne nic proti je fajn herečka a je taky dost dobra. -
-
Re: par dni
A o 11cm menší než já! *1* *1* -
Re: par dni
To se mas cim chlubit -
-
Re: Re: par dni
co už :D
-
-
-
je to moje voblíbená spěvatška proteže ma skvjelej hlas a pjeknej oblečení nevíte gdi jí vijde další albu?nejlepčí je to její prvni albun.a nevíte gdi bude vistupovat v českí republice?Prosim gdo vý ad my napýše.A do suohlasí že je ůžasna spjevatška ad dá lajk.
dik