-
výška
měří Emily fakt 159 cm? -
-
Re: výška
jo měří -
Re: výška
DI SI VYMRDAT ZRAK ....SEŠ SLEPEJ *5*
-
-
Emily slunicko :)
No krasne zpiva super hraje a je moc hezka... ne ze bych byla lesba xD ale je super no :) i Mitchel Musso + Miley+Rico+Jason i tata Miley.. je sexi :P rozhodne hezci nez vy vsichni :P
*3* *3* *3* *15* *15* *5* *5* *5* *5* -
ICQ na Emily!
hej lidi našla sem icq na emily ,myslim že to je pravá emily!! -
ICQ na Emily!
hej lidi našla sem icq na emily ,myslim že to je pravá emily!!626005366 -
??????
Ahoj nevíte někdo prosím,za jak dlouho se sem dají obrázky,protože je to už dlouho co jsem ho sem dala a jěště se neobjevil... *8* *16* -
Emily send
Hello,I am Emily Osment and thank you so mach for all really thanks :) *7* -
-
Re: Emily send
když už si hraješ na to,že jsi prává Emily, tak mach se píše much!!! Blbko!!! -
Re: Emily send
jo to ti tak nekdo uveří :D
-
-
Emily
já ani nevěděla že umí zpívat jak to totiž bylov Hannah montana v tom jednym díle tak sem myslela že zpívat neumí a ona umí taky usper holčina ale miley je lepší *3* *14* -
prosim o hlas
http://www.inparty.cz/fotocasting/l ipnik/ prosiim o hlas pro cislo 24...v te adrese ma byt lipnik dohromady, nwm cim to je,ale vzdy je tu mezera mezi l a i..ma to byt dohromady..dekuji za hlasy -
Proč nepýšete?To jako nechcete bít moje kšmoška?Gdiš tedi né no tak išli bi ste do píšy.A ten gdo chc bít má kámoška tak vám dam vědět teť.Menuju se Sandra Rubínová ,je m štrbáct let to uš sem ale pcala,bidlim v plzni,mám tam kámošky Krystýnu Kubátovou,Lilianku Korovou a Aničku Čapuonovou a sme šichni velký faninky Emili Vosment Lil mami a Majlí Dajruz,mám kluka kterímu je patnáct a.Mněla sem už hodmé klukú.A vi??Mylujeme se , a u toho posloucháme emilyvosment.Dále mam tatu a mému asegru,a to e šehno.Múj oblejbýnej fylm je asteryc a obelic.Chodim do sedmí dřídy mněla sem chodit do devátý ale propadla sem.Uš se těšim do tí Amerikiv a vi,vim ze pojedet šichny hollky no a vim ze máte radi Emily y vosmnt a lul mazmu
-
-
Kdyby se slečna aspoň naučila psát :D
Pokut takhle pišeš asi ani neumis Anglicky chudák Emilii by se tě jeste lekla :D bohužel to ze sem napises ze ti je 14 let a propadla si a ze s tvým přítelem posloucháte při milovaní Emily je k Placi :// a hoch musí byt asi hodně slepej a nebo take blbej jestli akceptuje tve chyby v pravopisu .
Osobně nemam z gramatiky za 1 ale aspoň umím základ a chtěla bych teda vidět tu tvoji Ameriku když Emilii v lete nevystupovala ;) upřimnou soustrast -
-
Dyť já umim anglicky.Proč bi se mně mněla Emili leknout dyš já sem její fanynka.A můj kluk neny blbej a on se mnou jede do ameryki za Emili a Majli Sajrus
-
-
-
Emily Osmet
Hello thank you the good gril and boy I love you bye bye *3* -
-
Re: Emily Osmet
*14*
-