Přejít na výpis diskuzí

Emily Osment

OSOBNOST 31.12.2006 
400 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • _fans_niki_

...<BeST...>

jj...Emily a Miley sou uplně best... *14*
    • johnymaster

Re: ...<BeST...>

to máš naprostou pravdu
  • miley11cyrus

d

Miley a Emily jsou nejlepší *1*
  • :P

Ahojky jen bych se chtela zeptat jestli Emily Osment má něco s Mitchelem Mussoem?? Nemám v tom docela jsno! Tk diky za odpoved! *7* *7*
    • zanesskaaaa

Re: :P

nevím.. ale v hannah montana bude chodin s oliverem *3*
  • de.na.lek

neeej♥♥♥

já jí obdivuju *14* za to co dělá *14* jak vypada *14* jak se chová *14* celá je D♥O♥K♥O♥N♥A♥L♥Á *14* *14* *14* SEM JEJÍ NEJVĚTŠÍ FANYNKA... *14* oni v tej jejich rodině maj samý talenty *15* *14* nádherně hraje krásně zpívá no pstě borka *14* a ty čepice co nosí v HM ji fakt sluší *14*
  • nej

Je to i s Miley neeeeeeeejlepší herečka,že jo? *3*
  • Icq??...

Já mám Emily mooc ráda, ale pochybuji, že tu někdo má její icq...když vám někdo napíše že má její icq a vy o to poprosíte a pošlete email a oni vám to stejně nepošlou je to asi výmysl nemyslíte?já neříkám že ho někdo nemá...možná má a já bych to mu věřila, jen kdyby mi ho někdo poslal...a takových lidí co předstíraj na icq že sou Emily nebo Miley je fakt ubohost...v Americe nemaj icko ae aim..nebo meebo...takže fakt nevím...ale může to být pravda když ho někdo má...:)
    • barcacrazy

Re: Icq??...

V americe maj ICQo ptž proč by jinak bylo www.icq.com?? to vymysleli amíci a já mám tetu s rodinou v americe a maj ICQ takže ... *16*
  • blonde

hey všichníí...

...Tahle holka je super..
  • .....

Heja ona ma něco s tim co hraje v haně montaně toho olivera?..pač to podle nejakjech tech fotek tak vypada..
  • ewiishqa

hodina duchů

emily je upe bezvadný herečkaaa!!viděli ste nekdo hodinu duchů??tam hraje tu gotičku taky upe neej filmík!!
  • gabi123

:-*

Emily je suprova herecka, hrozne ji obdivuji:-* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit