-
prosím
Kdo mi dá od Emily nebo OD Miley icq nebo e-mail tak já mu dám e-mail na Vanessu anne Hudgensovou ozvětese na e-mail tereza79prazdna@seznam.cz nebo icq 481-528-362 *4* už čekám a prosím spíš na e-mail ale i na icq to je jedno přísahám fakt mám na vanessu e-mail tak pište čekám -
ds
mě přijde že asi žádný fotky nejsou protože když se kouknete tak v 10:39 píše miley a emily že jim klára fotky poslala a pak v 10:40 píše nějaká hanka že ty fotky má taky a že chodí na stejnou školu *7* -
-
Re: ds
a na co byste potřebovali nějaký fotky na kterých jsou miley a emily a nějaká kráva, která stejně celou fotku kazí svým xichtem.....když v sekci fotografie jsou jen M a E sami spolu *14* *3*
-
-
prosím
prosím pošleš mi ty fotky taky prosím -
kláry prosím
hele prosím tě ještě jestli bys mě ty fotky taky poslala pls na seeyouagain@seznam.cz -
prosím kláry
hele kláro pošleš mi icq na miley nebo emily můj email seeyouagain@seznam.cz pls -
ocq
ahojky piste jedine do vzkazu!!!a ted na vec:kdo by mi dal icq na emily a miley? *4* -
Emily
No ona není upe nejpopularnější ale Miley je víc popularní a ješště popularnější jako hannah montana...Prostě je hned za miley *14* *3* *4* -
fkt mocinky doblá herečka hlavně ve filmu hodina duchů *5* -
jééééééé
Jééééééééé mně Klárka poslala ty fotky jsou superrrrrr *14* *14* *14* *14* -
-
Re: jééééééé
jeee jachci taky aniissek@seznam.cz dik -
já taky mám od klárky fotky jak je u ní doma -
Mně taky já jí věřím protože ona chodí na stejnou školu jak já *14* *14* -
-
Re: Re: jééééééé