-
Emily
Emily je podle mě fakt dobrá herečka a zpěvačka má velký talent..a to se dneska cení...zasloužila si tu roli v haně montaně protože to je fakt výstižné a ta role jí fakt sedí *4* nemůžu říct že je špatná protože je fakt super *3* *14* Mám jí ráda a myslím že to dotáhne aji daleko tak prosím přidejte se do fanklubu at vidí že česká republika není jenom malý státeček ale i země která ví co se děje v hollywoodu *4* dííky -
Emily i lowe you
Emily je pekna baba a vyborna herecka proste gooooooooood girl *14* -
Emily Osmet
Hello thank you the good gril and boy I love you bye bye *3* -
-
Re: Emily Osmet
*14*
-
-
emily je nej nej nej
emily je strašně nej nejen proto že je vynikající herečka a zpěvačka ale taky je dost slušná než ostatní celebrity
v žádných českých časopisích o ní nic nebylo teda v BRAVU o ní psali ale jen to dobré ještě by bylo super kdyby v nějakém časopise byl její plakát doopravdy je anděl *4* miley byla taky super ale ted se o ní píšou špatný věci teda spíše psaly no miley je takový dáblík *16* -
Yes
Emily je moc sympatická holka.....jako Lily,tak i jako Emily.....that´s it.......... -
Emily
já ani nevěděla že umí zpívat jak to totiž bylov Hannah montana v tom jednym díle tak sem myslela že zpívat neumí a ona umí taky usper holčina ale miley je lepší *3* *14* -
EMŠČA
oOOOOOOOOOOu eMILY JE SUPEERRRRR HLAWNĚĚĚ JAKO LILLY TRUSCOT *3* -
??????
Ahoj nevíte někdo prosím,za jak dlouho se sem dají obrázky,protože je to už dlouho co jsem ho sem dala a jěště se neobjevil... *8* *16* -
Emily xD
Jojo Emily Osment je super, má sympatickej hlas, je hezká a umí dobře hrát ;) -
Emily Osment
Emily Osment je fakt fakt supr dupr nadupaná hlavně v seriálu Hannah Montana líbí se mi tam víc než Miley Cirus. Emily je prostě nejky. *1* *3* *3* -
-
Re: Emily Osment
me se teda libi vic miley *4* *1* *3* *9* *5* *14* *7* *10* *4* *14* *3* *9* *9* *13* *5* *5* *15* *8* *16* *8*
-