Přejít na výpis diskuzí

Emily Osment

OSOBNOST 31.12.2006 
400 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Happy B-Day!!!
  • sindrom
    Happy Birthday Emily
  • Holky a klucy,jaké Vám to připadá,když chodíte na tyto stránky???????????????????????????Mě se to docela líbí. *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* Je mi jedno jestli tady jsou dlouhí komentáře,a nebo krátkí komentáře.Faktycky.Jak se máte????????Emily je skvělá že jo??áááááááááááááááá a tak už vím co mi tady nehraje!!!!!!!Zapoměla jsem EMILY popřát. *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*Tak Emily,hodně štěstí zdraví v tom novém roce,ale hlavě to štěstí.Tak ahoj.Lucinečka *4* *4*
    • Ahoj dneska mam rýpavou náladu takže sry dopředu...
      1)Holky a klucy,jaké Vám to připadá,když chodíte na tyto stránky???????????????????????????Mě se to docela líbí.
      2) Je mi jedno jestli tady jsou dlouhí komentáře,a nebo krátkí komentáře.Faktycky.
      3.Jak se máte????????Emily je skvělá že jo??áááááááááááááááá a tak už vím co mi tady nehraje!!!!!!!Zapoměla jsem EMILY popřát.
      4..
      Re:1.*Holky*klucI..A jakože ty si z nějakýho výzkumnýho stediska? A proč těch milion otazníků(???????????????????????????)
      2.*DlouhÝ *KrátkÝ *Fakticky
      3.WTF Lucinečko? Jako myslíš že sem někdo bude psát*jo jo mám se blbě dneska mi dal můj kluk kopačky..
      5. Tobě taky i když už je jinej. Promiň. Dneska mám fakt blbou náladu a uleví se mi Ok. Dík. Stejně už to nebudeš číst.
      mimochodem normálně taková nejsem
  • Ano,Emily je taky tak stejně dobrá jako Miley,a taky přesto že Miley líp spívá.... *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5*
  • Si nejlepší Emily a žeru tvoje písně.
  • je to sice hooooodne spozděný ale happy birthday Emily *14* *14* *14* *4* *4* *4* *5* *5* *5*
  • anetinka.bouberlova
    i love you emily jsi cool zeru te a tvy pisnicky i tvoje postavy ve filmu budu toho psat tolik dokud se nedostas na treti stranku osobnosti aspon treti jsi na ctvrty tak maknete a pomoc te emily pls *3* *3* *3* *3* *3* *2* *2* *2* *1* *1* *1* *14* *14* *4* *4*
  • Nechápu

Nechápu pročtu někdo nadáva Miley. Toto je diskuze o Emily. A když tu někdo napíše že má rád i Miley i Emily. Tak někdo hned nemusí psát že je blbá atd. Každej má svůj názor a vy to nemusíte komentovat. Já to teď komentuju a čtu si to a pěkně mě to štve. Říkáte si tak když ji to štve proč si to čte? Protože ten kdo to píše je pěknej exot a asi se nepodíval prvně na sebe. Tady to jsou stránky pro fanoušky a ne pro nefanoušky takže sem se píší jen pozitivní komentáře a když se vám něco na těch lidech nelíbí tak to sem nepište a pište to na nějaký stránky pro NEFANOUŠKY.
    • Ano,chválím ...... *5* *5*
  • tfpdaa

blog-soutěž

Omlouvám se....došlo mi že vám to asi nic nenajde....tak koukněte sem http://ladyrohlik.blog.cz/ a vlevo jsou v rubrikách soutěže tak to dejte a je to tam
    • Ne nezkoušejte to!!!!!!!!!!!!Nic jsem nenašla.... *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* Nechte to plavat,je to zbytečné.... *4* *4* *4* *14* *14* *3* *3* *15* *15* *2* *2* *1* *1* Taky jsem na to zapoměla *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11*
  • tfpdaa

blog-soutěž

Čau...mám blog a tak bych vás chtěla poprosit, udělala jsem tam soutěž...O nejlepší herečku/zpěvačku tak mě napadlo jestli by jste nechtěli zaslat foto jako s Demi nebo jestli máte někoho lepšího a já bych to přidala do blogu. Prosím, je to moje první soutěž ;)
    tady je odkaz....
    www.ladyrohlik.blog.cz/co-udelat- soutez

A tam jsou i pokyny

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší