-
Re: Přehánite to !!
emily je sestřenice miley a noah -
Přehánite to !!
Něco vám řeknu tkž za 1. zbytečné hádky =)
za 2. Není to sestra Miley .. je to nej..kámoška Noah Cyrus a ta Noah Cyrus je sestra Miley Cyrus!!!!!!!
za 3. Sice je malá a maluje se a co je vám do toho ??! Taky snad chce nějak vypadat a nezáviďte !! ;) -
Happy Birthday
Opožděně Happy Birthday *3* *4* -
:D
Happy birthday Emily :D -
Re: Re: omg
omg ty si trapká. Si myslíš že ti to někdo uvěří??? omg si jen spičená malá čubka! -
Re: Re: omg
Emily Reaves není sestra Miley! *1* -
Re: omg
Milá dámo náhodou je superstar je to ségra Miley Cyrus takže klídek jo já se s ní znám má pěknou šatnu a v Tennesse má krásnej statek má spoustu nafouklích sukínek moje mamka je z Tish Cyrus spolužačka takže co děláš jako zy píp k..v. *13* *13* *13* *8* *8* -
Re: omg
Milá dámo náhodou je superstar je to ségra Miley Cyrus takže klídek jo já se s ní znám má pěknou šatnu a v Tennesse má krásnej statek má spoustu nafouklích sukínek moje mamka je z Tish Cyrus spolužačka takže co děláš jako zy píp k..v. *13* *13* *13* *8* *8* -
Newim,newim..
noo..takže na jedný straně souhlasim s tim že to Malilinko přehání,ale na druhý straně chci říct že je ještě malá,a že s toho vyroste,je rostomilá a podle mě má lepší chování než Noah Cyrus-tzv. 'Lolitka¨' *15* -
niki
to vy jste pici,cupky a nerikejte mi ze vi se nemalujete takze drzte klapacky. vzdyt je este mala zamyslete se nad sebou nez zacnete zase psat jo vy kurvy, buzny,cupky a tak dale *7* *10* *16* *8* -
jj
boze to je ale cupka,co bude v 11 pica mala horsi nez britney bude *13* -
Emily, Noah a Miley
No ja túto partičku zbožnujem *14* -
omg
je jí devět nebo kolik, je zmalovaná jak děvka a bůhvíco ještě. si myslí že je nějaká superstar nebo co... *7*