-
Re : 666
Ahooooooooooooooooooooooj, 666. Naprosty souhlas s tebou. Je to yebo, ktery svojou produkci ohrozuje dusevni dedicstvi a nici svym Hip-hopem kulturni hodnoty nasi civilizace. je to cvicena opice. -
-
Re: Re : 666
prosimtě ty tady taky mluvíš jako nějákej komouš xD...uklidni se a pak se rozmysli jestli takhle nadávat má cenu... nám i eminemovi je asi celkem u prdele, co se tobě líbí a nelíbí.. a když je nám to u prdele, tak sem nelez a zbytečně tu nekaž atmosféru woe xD... já např. nesnáším olsenky, ale taky nelezu do jejich diskuze jim nadávat, protože nechci kazit atmosféru fanouškům, který je maj rádi.. buď trochu tolerantní a taky vděčnej za to, že je každej jinej... *3* -
S váma nemá smysl se hádat. Ještě před nedávnem jsem Eminema taky nenáviděla. Ale když jsem se zaposlouchala do jeho hudby a přečetla (nebo spíš přeložila) si texty, tak mě naprosto dostal. Chci vidět VÁS, jak byste vymysleli takový texty a jak byste se dokázali stát během pár let tak slavným, prodali tolik CD a získali Oscara... Takže se nad tím napřed všichni zamyslete a až pak urážejte Eminema. Stejně ho neznáte! *13* -
-
Re: Re: Re : 666
Eminemovi někdo ty texty píše. -
-
Re: Re: Re: Re : 666
Ne, píše si je všechny sám -
-
Re: Re: Re: Re: Re : 666
Hmm..Taky by stačilo si koupit CD a tam je pak kdo ty texty skládal.. Je tak vždycky Marshall Mathers a Andre Young... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re : 666
každymu jednou dojde inspirace nebo se vyrepuje z toho co dřív bylo...třeba proto se nachvilku odmlčel a začal brát drogy,aby měl o čem zase repovat..nic vezlim je to cool raper:D -
Re: Re: Re: Re: Re: Re : 666
Ale ty nejlepší songy si napsal sám :D
A jaký mu Dre složil??
-
-
-
-
-
Hmm a co jseš asi ty?
-
-
:D
videl ste nekdo mtv movie awards ? tam eminema uplne ztrapnil jeden typek kterej mu pristal holou prdeli na hlave -
-
Re: :D
sice ho ztrapnil, ale Eminem ve svým videoklipu the real slim shady dělalal na někoho to stejný -
-
Re: Re: :D
JO! Já jsem si toho pak taky všimla.. :D To mu jako Borat zase dobře udělal..Bylo to přesně jako v tom videoklipu -mám prdel na tvym xichte,mam prdel na tvym xichte a jestli chces pustit musis mi dat malou pusinku- tak to bylo :D
-
-
Re: :D
Ježiši to bylo strašný.. :D já se směju ještě teď když to vidím.. :D jako nic proti Eminemovi,ale tohle se teda fakt povedlo Boratovi.. :D
-
-
eminem
Eminem je fakt borec s velkym B! -
em
Em je nejlepší. A ti co maj jinej hudeb. vkus tak at sem NELEZOU!!! -
-
Re: em
Přesně tak... *3*
-
-
neví někdo?
zdarec lidi. Eminem je nejlepší raper pod sluncem je to prostě borec!!!!!! jooo a nevíte někdo jak má klip na ukážku toho hororu jak se menuje ten film??? moc dik -
E
Tohle fakt tak sladkej, roztomilej, talentovanej šukázní chlap!! Mg z něho nemužu... *14* Úpo NEjlepšejší *14* -
no tohle je lol
jako je mi fuk kdo mi bude jak nadávat... gramatiku neumím je mi 14 let a hudby poslouchám ale od každýho repera něco ... Eminem The Way I am je dobrej song... nikomu nenadávám do hudby až na bráchu ale to se dá pochopit je to přece sourozenec... tady to vypadá že nikomu víc jak 10 není když si nadáváte kvůli takový cipovině jako je styl hudby jakej kdo poslouchá ... klidněte hormóny a poslouchej te Coolia nebo Tupaca :-D -
nwm
ma fak dobry pisnicky eminem je
typek
*4* -
-
Re: nwm
mas uplnou pravdu a souhlasim s tebou *4*
-
-
RELAPSE
Tak mám všechny ty písničky z jeho nové desky a jsou fakt úplně super. *3* *5* -
Klííídek!!
Lidi, co děláte? Copak nevíte, že byly domluvený? Jasně, vypadalo to věrohodně a proto se spolu ti dva nechali taky vyfotit. Vy jste tu fotku neviděli? Celý to jenom dokazuje to, že Eminem je super herec. Fakt se těšim na ten western, co má natočit. -
-
Re: Klííídek!!
jo a prosimte nevis na jaky strance je ta spolecna fotka *7* *4* -
-
Re: Re: Klííídek!!
Hele, já tu fotku našel na tn.cz Dej do vyhledávače Eminem a je to někde pod tím videem z předávání, kde se to stalo
-
-
Re: Klííídek!!
taky nvm co tady řešej já sem jim to taky psala že to bylo hraný
-