Přejít na výpis diskuzí

Eminem

OSOBNOST 31.12.2006 
984 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no to ste mi to teda moc nenandali,já nevim věřte si čemu chcete,mě je to jedno...JÁ VIM SVÝ! A nevytahuju se..
  • P3eminemka-heh ta už se neozve.....To jsme jí to nandaly co? *15*
  • Kika:a komu to jako cpeš??? Sama o něm víš ho***!!!!!! Si fakt trapná že se takhle uboze vytahuješ...... osobně ho znát nemůžeš,to ho znaj akorát tak příbuzní,on si k tělu fanoušky nepřipouští..... nevim komu to tady píšeš,tady jsou jeho fanoušci a ty to o něm vědí. Sis to někde přečetla ted si hraješ na chytrou... tak se příště rači nevytahuj... EME GO!!!!!! *1*
  • Eminem je nejvetší borec *5*
  • frajeros

frajeros fakt hustej *13*
  • eminem a D12 jsou nejlepší fakt dobre rap a vúbec celej dobrej hip hop.
  • Em.

eminem prostě super raper
  • Eminem-peace 4ever *3*
  • kika:Ha ha ha ty jseš tak vtipná...To by dokázal říct každej že má tetu v USA a že se z Marshallem zná osobně.....byla jsi na jeho svadbě?A jak to je s tou jeho výškou(říká se že měří 172cm a taky 177cm tak jak to teda je?Když ho znáš tak by jsi to měla vědět ne?)...A co už natáčí ten film....Myslím ten kde bude hrát boxera....A kdo byla ta holka v jeho klipu? Hele holka jsi fakt ubohá.......Nikdo o něm totiž neví vše....vše o sobě ví jen on sám....Tak se laskavě nevytahuj.... *10* *10*
  • Myslím lidi,přečetla sem si co ste tady všichni psali a nic vo něm nevíte..ta holka co hraje v klipu When iam gone NENI JEHO DCERA.Nehce jí moc ukazovat na veřejnosti.Ste na tom asi hodně blbě,když ani nevíte jak se píše jeho méno!!Já o něm vim všechno protože ho znám osobně,mám tetu v USA..Vy si ani nedokážete představit jakej měl život přežil toho hodně,neměl to jednoduchý,mrzí mě,že sem ho nepoznala dřív,když byl malej,žádnej nervák to neni..je to úplně normální člověk jako každej jinej!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit