-
no to ste mi to teda moc nenandali,já nevim věřte si čemu chcete,mě je to jedno...JÁ VIM SVÝ! A nevytahuju se..
-
P3eminemka-heh ta už se neozve.....To jsme jí to nandaly co? *15*
-
Kika:a komu to jako cpeš??? Sama o něm víš ho***!!!!!! Si fakt trapná že se takhle uboze vytahuješ...... osobně ho znát nemůžeš,to ho znaj akorát tak příbuzní,on si k tělu fanoušky nepřipouští..... nevim komu to tady píšeš,tady jsou jeho fanoušci a ty to o něm vědí. Sis to někde přečetla ted si hraješ na chytrou... tak se příště rači nevytahuj... EME GO!!!!!! *1*
-
Eminem je nejvetší borec *5*
-
frajeros
frajeros fakt hustej *13* -
eminem a D12 jsou nejlepší fakt dobre rap a vúbec celej dobrej hip hop.
-
Em.
eminem prostě super raper -
Eminem-peace 4ever *3*
-
kika:Ha ha ha ty jseš tak vtipná...To by dokázal říct každej že má tetu v USA a že se z Marshallem zná osobně.....byla jsi na jeho svadbě?A jak to je s tou jeho výškou(říká se že měří 172cm a taky 177cm tak jak to teda je?Když ho znáš tak by jsi to měla vědět ne?)...A co už natáčí ten film....Myslím ten kde bude hrát boxera....A kdo byla ta holka v jeho klipu? Hele holka jsi fakt ubohá.......Nikdo o něm totiž neví vše....vše o sobě ví jen on sám....Tak se laskavě nevytahuj.... *10* *10*
-
Myslím lidi,přečetla sem si co ste tady všichni psali a nic vo něm nevíte..ta holka co hraje v klipu When iam gone NENI JEHO DCERA.Nehce jí moc ukazovat na veřejnosti.Ste na tom asi hodně blbě,když ani nevíte jak se píše jeho méno!!Já o něm vim všechno protože ho znám osobně,mám tetu v USA..Vy si ani nedokážete představit jakej měl život přežil toho hodně,neměl to jednoduchý,mrzí mě,že sem ho nepoznala dřív,když byl malej,žádnej nervák to neni..je to úplně normální člověk jako každej jinej!