Přejít na výpis diskuzí

Eminem

OSOBNOST 31.12.2006 
984 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je prostě úžasnej

Ahoj lidi....Tak co taky ho tak milujete?Tak mi napište na mail a já si s váma o něm klidně budu psát...
  • hele lidi film 8mile je muj oblibenej a eminem si to tam fakt dava je to proste tipek
  • emík je muj milacek je prosteee supeeeeeer
  • king

Em e king moc ho miluju laskoooo jsi nwj Marshalle...jsi the best brouku!!!!!!!!!! I LOVE YOU
  • Emík

Tyhle diskuse sou fakt masakr!!!!
  • Tak lidi tenle týpek je vážně super..boy...,osobnost,charakter,texty.....všechno to něco dává...a dohromady to je jedna velká bomba.Prostě nemá chybu.Čuzz Kerol.
  • onsall:nazdárek skus to stahnout tady ;c) klikni na ten nazev je to vedle toho Download ;c) http://www.emp3world.com/mp3/52194/Eminem/Lose%20Y ourself
  • Curtain Call

Nazdárek,má někdo z vás jeho new cd?(Curtain Calls) ja jo :o) je to fakt narez ;c)
  • lose yourself

Nedávno sem se dívala na 8 mile a moc mě zaujala písnička Lose zourself tak jestli ji nekdo máte v mp3 byla bych vám moc moc vděčný kdyby ste mi ji poslali nebo mi slespoň poraťte kde a jak si ji mám stáhnout. Moc moc dík . Budu vám do smrti vděčná.
  • Jak se stát raperem?Jo tak to by si tě musel všimnout někdo kdo v Hip-Hopu něco znamená nebo by jsi musel složit nějakej dobrej song....No skrátka měl em štěstí v neštěstí

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit