-
Je prostě úžasnej
Ahoj lidi....Tak co taky ho tak milujete?Tak mi napište na mail a já si s váma o něm klidně budu psát... -
hele lidi film 8mile je muj oblibenej a eminem si to tam fakt dava je to proste tipek
-
emík je muj milacek je prosteee supeeeeeer
-
king
Em e king moc ho miluju laskoooo jsi nwj Marshalle...jsi the best brouku!!!!!!!!!! I LOVE YOU -
Emík
Tyhle diskuse sou fakt masakr!!!! -
Tak lidi tenle týpek je vážně super..boy...,osobnost,charakter,texty.....všechno to něco dává...a dohromady to je jedna velká bomba.Prostě nemá chybu.Čuzz Kerol.
-
onsall:nazdárek skus to stahnout tady ;c) klikni na ten nazev je to vedle toho Download ;c) http://www.emp3world.com/mp3/52194/Eminem/Lose%20Y ourself
-
Curtain Call
Nazdárek,má někdo z vás jeho new cd?(Curtain Calls) ja jo :o) je to fakt narez ;c) -
lose yourself
Nedávno sem se dívala na 8 mile a moc mě zaujala písnička Lose zourself tak jestli ji nekdo máte v mp3 byla bych vám moc moc vděčný kdyby ste mi ji poslali nebo mi slespoň poraťte kde a jak si ji mám stáhnout. Moc moc dík . Budu vám do smrti vděčná. -
Jak se stát raperem?Jo tak to by si tě musel všimnout někdo kdo v Hip-Hopu něco znamená nebo by jsi musel složit nějakej dobrej song....No skrátka měl em štěstí v neštěstí