-
kdo miluje Eminema ten je borec *14* *3*
-
Všechno nejlepší *14* *14* *14* :* :* :*
-
Hlasujte pro berzerk na http://viscovim.blog.cz/1309/top-9-2
-
Toto video vám prozradí jaký je člověk, není v něm nic proti němu, naopak naznačuje to to že lituje svých činů, a prezentují ho jako moc fajn "týpka" : http://www.youtube.com/watch?v=52doEBCIRns&list=PLsnELVr-z91iL9aBwSWB-RKCGBC56nwUw :)
-
Nejlepší bílý rapper na světě. Jeho kámoši Dr. Dre a 50 Cent jsou taky dobří. Škoda, že má jen 1 písničku se Snoop Doggem, taky je to jeho kámoš. Poslední dobou nespolupracuje s Xzibitem. Nevíte proč? Prosím chci to vědět. A bylo by dobré, kdyby by se vrátili hoši z D12, sice od té doby, co umřel Proof se skupina rozpadá, Bizzare a Mr. Porter (Kon Artis). Sice se k nim přidal Fuzz Scoota, ale i tak je ta skupina na nic. Super by bylo, kdyby se D12 a G-Unit spojili. Prostě Eminema, i když ty jeho poslední alba Relapse a Recovery jsou zklamáním, doufám, že ten jeho nový album překvapí. Nejlepší bílý rapper, mám z něho respekt, měl hrozné dětství, umřel jeho dlouhodobý nejlepší kamarád Proof a další kamarádi jako třeba Nate Dogg. Jeho písničky jsou super. Chci aby někdy šel do ČR udělat koncert.
-
-
Jo máš pravdu *1*
-
Chtěl jsem říct, že Bizzare a Mr. Porter odešli.
-
-
Eminem je nej raper miluju ho a obdivuju ho v jakých podmínkách žil *4* *14* *14* škoda že je mu už 40 *7* a už se těšim jak se 17.října vožeru jak sviň *1*
-
-
ty jsi blbá.
-
-
Eminem je BEST ! Je super rapper tak herec ( 8.míle) a to si představte že žil podobně tak jako je v tom filmu - chudák :( to teda musí být fakt silný, že tohle všechno překonal. V tomhle ho teda obdivuju je SUPER *5*
-
proč má Em skoro všude to jméno Slim Shady? to je jako je jméno přezdívka nebo co? :D
-
-
Přezdívka. Druhé "JÁ" Ema;)!!
Tobě se nedá říkat fanoušek kámo!:D -
Je to jeho přezdívka a taky alter-ego (druhé já) prostě styl - blonďák a blázen ten styl typu Delím Shady můžeš vidět v několika je klipech, nejtypictejsi SlimoShadovske klipy jsou podle mě The Real Sním Shady nebo My Name Is, prostě alba Slim Shady a The Marshall Mathers
-
-
Eminem je nejlepší,prožil si svým,rapuje jen o pravdě,je to velký král :* <3 *14*
-
Hele dávám tu komentář za všechny co Shadyho uznávaj :) Em si prožil svoje a dokázal mnoho :) je to KING!!! *3*