-
turkovi
:) když někdo v internetove diskusi nabídne ferovku tak mi to přide važně ujete.. -
Pro SAMANTHU
Tak to toho typka moc dlouho neposlouchas,kdyz vyjmenujes 3 jeho /novy/ pisnicky...Ale neber to tak ze proti tobe neco mam,me se taky libi...;) -
mina hakerova
si muj buch ,ja se ho snazil umlicit a neak mi to neslo.souhlasim se vsim co si rekla. -
ok beru te za slovo
-
to leila
ne to jsem řikal te mine harkerove -
killerovi
musim přiznat že eminemovo "umění" nesnáším, ale netušila sem že někdo s tvým IQ (které vyplývá z tvých primitivních rasistických urážek) je schopen zapnout počítač. někomu se líbí Sepultura někomu Eminem ale když hip hop (nebo co je to za styl) se ti nelíbí neznamená že musíš okamžitě veřejně projevovat svou debilitu.. přeju pěkné prázdniny -
Pre Turka
On to asi nepochopi. Nechaj ho tak, lebo ak ti zacne nadavat, tak si bude o sebe mysliet, ze je nieviem aky frajer... Kolko mas rokov? -
Pre Killera
Takze ja som morka? Si trapny! Ty si o sebe myslis, ze si neviem aky frajer ale v skutocnosti si asi male decko, ze? Nemusis tu na kazdeho nadavat! Je aj iny sposob ako bitka a hrube nadavky, vies? -
lidi neblaznete
je uplne normalni ze lidi nemaj stejnej nazor na vsechno ale prece kuli tomu si nebudem ojizdet matky nebo lizart rite.ale jinak jsem na leili strane(tim nechci rict ze se mi libi eminem),killer nema poneti o muzice.takze zabijaku(killere)hodne richle vylez z ty rasisticky praseci prdele.ty si myslis ze kdyz nekomu zacnes nasavat do ciganau tak ho setres?!se hodne ale hodme pletes.ono se rika zepes kterej steka nekouse.ja te vidim jako hovadko ve skole sikanovany detmama o dva roky mladsima,urcite na vecer nosis pliny protoze se probouzis pochcanej a posranej strachy.100% mi ted odepises spravu plnou zvastu,nadavek a urazek.ale vis co ti reknu:na me nemas a jentak me nenaseres.tak se ani nebtezuj.ubozacku -
:-(((
Eminem je super a vy co tu na neho nadavate ste iba obycajne nuly, co v zivote nic nedokazali! Vy viete iba cumiet na telku, to ste dokazali, co??? A kritizovat, co?? EMINEM JE SUPER aj ked to niekedy prehana ale to je jeho styl tak sa strcte vy co na neho nadavate! -
to tech pisnicek moc neznas protoze vubec nepatri mezi nejlepsi samantho
-
super.......
eminem je peknej ma krasny pisnicky,mezi ty nejlepsi patri just lose it,like toy soldier a mockingbird.....ty sou fakt nej!!!!me se strasne eminem libi,patri mezi moje favority!!! -
lol
jedine co ma dobre jsou rapy -
Máš naprostou pravdu je nádhernej.Jestli chceš napiš mi na mail Shadynka@atlas.cz a já ti pošlu fotky z internetu který se jen tak nevydí.Tohle platí pro všechny
-
Emousek to je strasne sexy corinek,kterej navic dela skvelou hudbu,a to co obdivuju fakt dost je,ze i presto,ze nemel rodinny zazemi se vzchopil a je tim,cim je!A spousta holek,ktera napsala ze je nadhernej atd.atd. Ma URCITE PRAVDU!je KLAAAAAAAASNEEEEEEJ!
-
Je jedno že neví kde jsou Čechy ale může se spolehnout že tu je dost lidí kteří ho zbožňujou.Jo tak jak vypadá ten tvůj život???
-
Eminem
Ahoj Marshale jak se máš,Určitě skvěle co?Přeju ti hodně úspěchů a dalších skvělých písniček a klipů.Tak se měj suprově a Ahoj. -
MVM
Eminem je člověk ,kterej ví,co od života chce.Dokázal projít peklem,který si málokdo umí představit a dostal se přes to a za to si ho vážim.Ukázal mi,že se nemusím podat osudu,ale můžu ho změnit. -
EMINEM JE NEJLEPŠÍ!!!!NEJHEZČÍ!!!!A DOST HRUBEJ!!!!
-
On je prí až na Rap strašně mylej.Hraje ze sousedama basket,svojí dceři koupil k 10 narozeninám skákací hrad a složil jí písničku.No vypadá to že je to dokonalej chlapík.Hned bych ho brala:.)Miluju ho!