Přejít na výpis diskuzí

Eminem

OSOBNOST 31.12.2006 
984 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Láska EMINEM

Eminem je prostě nej a moc,moc mu drží palečky a nikdy nedám na to co o něm píše bulvár!!!Emčo drž se tam kde jseš seš fakt super a mám tě ráda.Převálcuj ty trapný český zpěváky!ty seš prostě in a gooooood. *14* *14* *14* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *1* *1* *1*
  • kirushka97
    Nejlepší raper na světě♥ Všechno nejlepší! :) *14* *14* *14* *14* *14*
  • Perfektní

Od eminema se mi líbý vše je fakt dobraj na tom se snad všichni schodneme *15* *5*
  • No podle mě eminem má fakt dobrý texty,.. že se fakt dobře rýmujou,..:) a navíc jako bílej na černý scéně je snad jedinej,.. takže ho respektuju že dokázal to co nedokáže každej,..:)
  • EMINEM JE PROSTE KOŘEN JE NEJLEPŠÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ !!!
  • terinka14

8.MÍLE

jo a ještě jednou ahoj lidičky co máte rádi eminema viděli ste 8.MÍLI?to je fakt super skvělej film tak kdo ho neviděl tak ho mocinky doporučuju je to fakt bomba.......... *14* *14* *14* *14* *14* tak se mějte papapa
    • Re: 8.MÍLE

ja mam hrozne rada eminema a videla sem 8mily je to fakt cool!! *14* *14*
    • eminemka14

Re: 8.MÍLE

ahoj terezka ja som videla 8.míľu a chcela by som povedať že je to krásny film moc a moc sa mi páčil tak by som chcela to aj všetkým ľuďom odporučiť majte sa pekne pa
  • mathers

M&M

Shady,největší borec na světě,neni nikdo,koho bych obdivovala víc než jeho,on je naprostá hvězda. Do háje s Waynem (i když No love je megapecka), do háje s "Fiftym" do háje se všema co rapujou jen o kurvách,penězích a autech. Em je pro mě neuvěřitelně úžasná osobnost. Jeho texty? On rapuje o něčem reálným,o něčem co má smysl, jeho některý songy tě nutí přemýšlet a zamyslet se. On mi dává neuvěřitelnou sílu. Vim,že to zní divně,ale je to tak, neposlouchám nic jinýho. On je pro mě neuvěřitelná osobnost,za to jakej je,jak se dostal ne uplnej vrchol,za to,že je furt stejnej.. Strašně obdivuju to,jak mluví v těch songách o Hailie,je to nádherný,ta holka na něj musí bejt neuvěřitelně hrdá. Jasně,ne vždycky se k ní třeba choval dobře, ale songy jako "When I´m gone" nebo "Mockingbird" hovořej jasně o tom,jak moc ji zbožňuje. Po tom všem co si prožil, zůstává u pravých fans naprostá No.1 na furt.
    Ještě pár slov k Recovery.. I když ne,já slov nemám.. Je to něco úžasnýho. Poslouchám ho přes půl roku každej den několikrát a ješě mě neomrzel jedinej song. Je to uplně něco jinýho než Relapse nebo předchozí desky, má to jinej sound,ale lepší,mnohem lepší,nikdy sem neslyšela lepší desku.
    JO a ještě vzkaz pro ty co o něm nic neví a melou jen sračky o tom,že je to jenomdalší ubohej bílá nula,zamyslete se nad sebou.je mi z vás akticky do smíchu! koukněte se radši na profílek Bíbra a neserte se do pořádný hudbu. Ciao
    • Re: M&M

Naprosto s tebou souhlasím ........... *4*
      • mathers

Re: Re: M&M

shit teď čtu kolik tam mám chyb.. ^^ no to je jedno.
        Ae dík x)
        • Re: Re: Re: M&M

Na chyby se vykašli *1* - jde přeci o podstatu věci.......... *3*
          • mathers

Re: Re: Re: Re: M&M

jo,asi máš pravdu,jsem ráda,že nejsem jediná kdo si to myslí. Em je star ať se to lidem líbí nebo ne. On si nezaslouží fans typu třináctiletý holčičky co jednou slyší Love the way you lie a hned hlásej Em je nejky zpěvák uplně moooc ho miluju. Bože.
            • Re: Re: Re: Re: Re: M&M

Jj, s těma fanynkama máš pravdu, tyhle holčičky absolutně nemůžou vědět o co tomuhle člověku jde, podle mě vůbec nerozumí jeho textům.........Poslouchám ho cca 14let a vždycky čekám na to, co z něj opět vyleze a musím podle mýho názoru říct, že je to vždycky pecka *1* . Jasně, že už to nebude ten staréj eminem, kterýho všichni známe (ale to už jsem tu jednou psala) - změna je prostě život a myslím,že u něj je to příjemná změna *4* (a navíc to byl, je a bude kus *1* *3* )
  • Strašně sexy chlápek ten Eminem.Má super písničky a všichni co ho nesnášej tak mu asi jen záviděj bo nevím co jim na něm vadí.
  • Eminem je ten nejlepší Raper na světě a nikdo s tím nic nenaděláte.
  • killerovi

Tys to nepsal do in. diskuse to bylo do sešitu matiky že :) a jestlis to myslel vážně tím hůř. jesli sem ujeta?? no možná ale soudy přenech rači lidem co mě znají trošičku lip než ty Tak se měj a někdy zas něco napiš

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší