-
lidi neblaznete
je uplne normalni ze lidi nemaj stejnej nazor na vsechno ale prece kuli tomu si nebudem ojizdet matky nebo lizart rite.ale jinak jsem na leili strane(tim nechci rict ze se mi libi eminem),killer nema poneti o muzice.takze zabijaku(killere)hodne richle vylez z ty rasisticky praseci prdele.ty si myslis ze kdyz nekomu zacnes nasavat do ciganau tak ho setres?!se hodne ale hodme pletes.ono se rika zepes kterej steka nekouse.ja te vidim jako hovadko ve skole sikanovany detmama o dva roky mladsima,urcite na vecer nosis pliny protoze se probouzis pochcanej a posranej strachy.100% mi ted odepises spravu plnou zvastu,nadavek a urazek.ale vis co ti reknu:na me nemas a jentak me nenaseres.tak se ani nebtezuj.ubozacku -
♥♥♥
miluju ho :* ♥♥♥! -
-
Re: ♥♥♥
PŘESNĚ!! *14*
-
-
:-D
dekuji :-P -
Eminem je sexy má super hlas a hlášky taky a o textech nemluvím....Poslední 2roky neposlouchám nikoho jiného tak se ozvěte chcete li si o něm psát...
-
HB
Happy Birthday man. -
B-Day
Všechno nejlepší k narozkám!!!! -
Sakra lidi je mi 23 let a niky bych neřekla že ho budu poslochat a milovat tak dlouho......od roku 2000 *14*
-
to chci říct já
já začala Eminema poslouchat na začátku loňskýho školního roku do tý doby sem rap a hiphop totálně nesnášela a řikala sem si jak to ty lidi můžou poslouchat (teť je asi chápu)moje nejkámoška byla stejnej případ jako já. Letos o prázdninách byla na pět dnů u mě a já jí za tři dny naučila Eminema poslouchat pak sem poslouchánim eminema nakozila další kámošku která ho sice znala už předtim ale moc ho nemusela další kámoška si oblíbila we made you a taky začla eminema psloucha pak si odpůrkine hiphopu a obdivovatelka procítěné hudbyb oblíbila hailies song a další dvě posluchačky eminema se snaží nakazit svoje kamarádky a jakštakš se jim to daří já chápu lidi kterejm se hiphop nmelíbí protože sem mezi ně patřila ale nechápu ty co eminema odsuděj jenom protože je raper (po případě že je bílej raper) hele lidi ne všichni lidi co rapujou sou stejný protože nejsou a každej normál nebude líst na stránky rapera aby nadával že je idiot nebo něco takovího -
-
Re: to chci říct já
jj presne tos vystihl at to posilaj em je proste nice ! *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5*
-
-
Eminem
Eminem mě bere už od 8 let plus minus....jeho texty jsou jeho zivot a uspech zalozil na tech textech na tom ze mel uz vod detstvy zku*venej zivot ...vydava v maximum je to zpusou jeho odreagovani jeto jeho styl....komu se to nelibi tak at ho neposloucha ale at mu taky nenadava kolik z tech "pomlouvacu" melo takovy detstvy jako on???? Pochybuju ze se mezi vama najde nekdo treba jen s necim co by se tomu priblizilo on je charakter jeho pisne maji hlavu a patu sou good a proto berou tolik lidi zaslouzisi uznani a respekt za to co si prozil a jakym zbusobem nam to zdeluje....Je to nejlespi Raper na celym zku*venym svete vubec cop kdy zil.... *4* *5* *4* -
Souhlasím s váma všema...Nikdo si tu ani nedovede představit co si ten člověk prožil...No doufám že teď když už má rodinu je konečně šťastný *14*