-
Hele hoši dejte si bacha
Hlavně ti antifanoušci-dejte si na mě bacha aby vam MEW nenakopal prdel aj s tým Neo! Já Emmu miluju víc než ten Magor! Takže bacha! Já Emmu miluju a je to nejhezčí kočka! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* -
Ahojte!!!
Nazdar hoši nevíte jak stahnu Harry Pottera a Ohnivý Pohár a jde to vubec? A Emmu miluju a je super tak proto bych chtěl ten film tak dík a zatím! *3* *4* *14* -
Ema Watson the best kočka já jí miluju více než kohokoli"""" *14* *14* *14* *14* *14*
-
MEW
kdo mi asi dal nápad na MEWA pravě angličani www.,,,,.uk A proto MEW---MEW-C4 a můj kontakt v Anglii je MEW2 MEW-MEWTWO-O TWO-O2-MEW-C4 Emma je kočka a ja ji MILUJU!!! *8* *8* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* -
JAAAAAAAA
Budete se divit aj ty ty OCHRANCU! ŠAK VI UVIDÍTE i ty ty X-MENE nebo jak. Já mam kontakty a před angličanama se musíme tvářit že jsme mi ti nadřazení jak říkáš *13* Anglie a Oxford--je v Evropě ne? A my taky ne? Mezi nama není taký rozdíl!!!! *8* *8* Jaaaa Emmu miluju a je super a ja to zvládnu! -
nevim no ...
jj jsou to Idioti , kdyz pisou taký chujoviny...!!! Emma je krasna holka , ale je to Anglicanka a anglicani sou strasne namyslení !!! *9* ... byl sem v Anglii 4krat a pokazdy rikam ze uz bych tam nejel !!! cítej se dost nadřazení nad náma a proto by to s ni asi nevyslo ... ale stejne vam drzim palce snazte se a uvidime za pár let ... *14* -
pro MEW-C4
není jenom tvoje, ale na ty ubožáky jdeme *1* -
pro: xxx.treme
pro: xxx.treme.to co si napsal o emmi pasuje na tvoji holku, pokud ji máš, ty vlastně ne,kdo by chtěl takovýho ubožáka *1* -
edrd je taky takovej chudáček kterej by měl skončit na patologii. asi ho tam dokopu *5*
-
antifanoušek je pěknej frajer.potřeboval by dostat do klapačky.at se první podívá na sebe frajer. asi skončí takle *9* *16* *16* *16* *16* *