-
zato moje je to nocní můra
-
emma
Je vážně talentovaná herečka mám ji hrozně ráda a je to můj idol. Na to, že neměla před natáčením prvího dílu neměla žádné herecké zkušenosti je super a myslím,že co se týče hereccví se hodně vypracovala k lepšímu. Je super!!!!!!!!! *14* *15* -
Emma je nej!!!!!
Emma je prostě...rpostě to se ani nazvat nedá je nej nje nej nej a kdo prosti ní neco má tak at se de vycpat!!!!!! Je to můj Idol!!!!!! je krásná a talentovaná!!!!!!!!!! jsem do ní bláázííínek!!!!! jestli ty taky napiš mi na e-mail!! *4* *4* *4* *4* -
Emma je nejlepší herečka a osobně jí mám velmi ráda.Je můj herecký idol. *1* *3* *4*
-
ema watson
le velmi pekná a sexi *14* *14* *14* -
Dotaz.jak se sem vkládaj nové fotky?sem zaregistrovaná i přihlášená a nové fotky mi jdou přidávát jen k osobnosti,která tam ještě žádný nemá...prosím poradte...
-
Hermiono mám tě ráda
Ahojky Emma Watson je moje nej herečka strašně jsem si jí zamilovala už od prvního dílu Harryho mamka říká že jsme si s Emmou hodně podobní v očích jsme si upně stejní Emma Watson je prostě skvělá obě máme rádi Hagrida a jsme narozeni vestejným roce 1990 *4* *3* *3* *14* *14* *4* -
hi lidi...můžete mi prosím poslat foto a videa emmy?nechci žádný erotický...jen normální a žádný fotomontáže *16* .díky
-
vjeřte
*14* Emma je rozvinutý týnejžr od prvního dílu se strašně změnila a stala se zní krásná mladá holka a já vjeřím že bude mít uspjech a že ještě skrásní *14* *14* Tato internetová adresa je bezva. -
Ahoj
Hello *4*