Přejít na výpis diskuzí

Emma Watson

OSOBNOST 31.12.2006 
1214 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahojky Všechny zdravím.Emmu se mi mocínek líbí jako herečka.Je dost dobrá.Ale je fakt jen normální holka. akorát má makeup.Nevěřím moc těm, kteří říkají že se s ní znají, prtože mi to připadá jako pěkná kravina, ale nic ve zlém. Jestli mi chcete někdo dokázat že se s ní znáte, stačí mi napsat e-mail s nějakou fotkou která není na netu. Zatím pá pá
  • OMG

OMG Petra ma pravdu je to normalni holka znam ji a chodit s ni nechci jen chci aby jste byly nasrany ze mam jeji cislo a vy ne!!! HA HA HA !!!!!!!!!!!
  • Petra Ulehlová: Jestli tim myslíš i mě tak si vypatlaná ty. Protože já nic takovýho neříkal, pořádně si něco rozmylsli než hodíš všechny do jednoho pytle... Tak dobrá tak zkus najít nějakou chytrou a hezkou holku, která bude navíc nezadaná a dej mi vědět ;)
  • Co

Ale vy ste amateri vy tomu nerozumiete.
  • Film je dobrej herci no nic moc nejlepší sou dvojčata a přesto je nejskwělejší knížka jen mě rovlingová sere že zabila Brumbála a zabíjí pořád ty dobré postavy ale aby zabila ty blbé to ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!jestli zabije harryho nebo nevila čtenáři ji budou nenávidět to já už ted protože zabila brumbála kráva
  • podoba

všichni mi říkaj že jsem ji hodně podobná, a už mě to štve proč mě s ní všichni srovnávaj? Je to normální holka jako každá druhá jen hrála ve filmu, tak vážně nevím co na ni vidíte.
  • na cislu 00447976661702uz to nejede ma to asi vyplíuz asi 3dny
  • Mam jeji cislo

Mam dokonce jeji cislo ale casto ho meni to docela chapu.Pise mi ja ji taky ale sms me stoji 12kc takze jen nekdy.
  • Ale chodit sem s ni nechtel...

Chtela se mnou chodit ale ja rekl ze ne!!!
  • Znam Emmu dost dobre

Emmu znam protoze se znaji nase rodiny je to super holka vzdycky kdyz jsem u nich tak ji s jejim bratrem provokujem pokud se neuci. Je s ni legrace kdydy jste ji vydeli v tech plavkach!!! Hmm byla fakt sexy!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit