-
emmka
ak ma niekto podpis emmi watson napiste..... Dominika Murníková...Koškovce 114...06712...Slovensko...dakujem...odpisem... -
tak to je síla -http://vcr.wz.cz/emma.JPG
-
emma sex
Na této adrese je jen fotomontáž Emmy Watson-nahý http://vcr.wz.cz/emma.JPG jsem do ní celá paf-myslím foto -
wolfino
uš mam její adresu i na soukromí stránky hečččččččččččččč觧§§§§§§§§§§§§§))))))))ů -
Vy úchyláci!!!
Každej, kdo chce fotku nahé Emmy je totální úchyl! Myslíte, že bude dávat na internet fotky podobného typu? Hledejte si je třeba až do smrti! Poradím ještě těm, co s ní chtějí chodit: Zapomeňte na to a zakopejte se pod zem! P.S.: Já mám fotku Emmy ve spodním prádle! Heč!!! Tím pádem ale nejsem úchyl, protože neni nahá úplně! -
Wolfino
Nemachři,já mám její autogram -
Lidi já jedu vo prázdninách do oxfordu a mám její adresu
-
Emma ala Heermiona
jj kdo ste neviděl čtvrtej díl tak ho velmi doporučuju, protože tam Emma, když jde na ples, vypadá fakt sexi. A jinak vím, že je to nejlepší a nejkrásnější holka ("slečna"). Je to prostě číča!!!!!:-))) -
Banda pedofilů a blbů se zase dala dohromady... jsou tu i některé výjimky(hanso)... vy všichni co ji chcete vopíchat nemáte dohromady ani polovinu IQ co má ona... protože se podívejte co píšete.. mně je 16 a musím říct že kdybych měl šanci tak bych do toho taky šel, jenže tu šanci nikdy nedostanete! možná pokud byste zbohatli a nějak se vám podařilo do toho okruhu dostat ale to je tak málo pravděpodobné, že na to můžete všichni zapomenout... nechci vám brát naděje, ale stejně nikdy žádná nebyla! takže si tohle říkejte v duchu a neobtěřujte s tím okolí... je to hrůza že poslední dobou je net plný takových hnusných perverzních prasat, kde většina z nich je zralá na léčebnu, ústav pro mentálně postižené nebo zvláštní školu! je mi jedno jak na tento příspěvek zareagujete a vím že jediné co individua jako vy můžou udělat je začít nadávat... klidně to můžete udělat ale tím jen potvrdíte to co si o většině z vás myslím! nebudu vám tu říkat ať nepíšete jak byste ji... ale když to uděláte, uvidí alespoň inteligentnější část čtenářů co jste za blba...
-
Alcopone
Ste nejivní Emma je kus to jo, ale je mi svás špatně slintáte po ní jakoby byla v Praze a ne v Oxfordu. Chápete že ji nikdy neuvidíte ani sní nebudete chodi pro nás Čechy je to nedosažitelný cíl.Ale jak sem řek Emma se mi líbí,a jsem fanda HP stejnak ty fotky je všechno fotomon..!!" PUBERŤáci"!!!!