Přejít na výpis diskuzí

Emma Watson

OSOBNOST 31.12.2006 
1214 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nějaký kecy

Tak hele EMMA je pěkná a další herečka která se mi z filmů ještě líbí Jessica Alba. Potom už jich moc neni.
  • A hlavně mlhok/c!
  • Hlavně po HP4
  • Prosím

prosím pošlete mi fotky nahé Emmy Wattson na email
  • Wolové

Když sem se podíval na tyhle strany, myslel sem, že se pozvracim. Většina z vás mi připadá, buď jako malý děti, puberťáci a nebo velký pedofilové. Ani byste nevěděli, jak je mi líto, že musim tohle poslat do voběhu, ale to jinak nejde... Ne že by nebyla Emma kočka, to je jasný, ale takovýhle vzkazy? Je mi z vás na nic!!!!!
  • Kua lidi! myslite si snad ze kdyby ty fotky byly prave, nebyl by toho hned plny bulvar a nebylo to vsude?! tohle jsou fotomontaze... jsem fanda hp a taky emy, ale zase to neprehanim... nedelam si nadeje ze ji potkam nebo s ni snad budu spat, chodit nebo zit! proste to berte asi tak ze je to nedosazitelny cil pro nas obycejne smrtelniky... ty fotky jsou urcite fotomontaze... kdyby to nebyly byly by toho plne noviny a vsechno, protoze ona je urcite novinari hodne sledovana... takze v klidu
  • Emma je kráska!!!

Emma je opravdu nejkrásnější holka na světě!!! A je děsně sexy ty jo s tou bych chtěl chodit to bych si užil !!! :-)
  • gg

heledte ja neco nasel ale na 100% je to fotozmetek http://vcr.wz.cz/emma.JPG
  • ja bych si s ni uzil :) ale na to muzeme zapomenout vsiczni chlapi :( protoze k ty se dosta :D Kdyztak my poslete nejaky fotk y dobrýýýý na E-mail
  • Přání

Já bych ji teda CHTĚL

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit