Přejít na výpis diskuzí

Emma Watson

OSOBNOST 31.12.2006 
1214 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gagagirl

Můj názor !"

Ona je skvělá *4* *4* !!Delší vlasy jí slušely víc , ale ty krátký taky nejsou špatný !!! *14* Je to neeeeejjjlepší herečka ................. *4* Zatím pp přeji všem hezkýho Valentýna *14* !
  • Re: nnnnnnnn

Prosím změnte jí tu hlavní fotku...
  • nnnnnnnn

emmma watson je nejlepší herečka na světě.........................
  • Re: Pomeranč

pro tvoji informaci ,Hovno" se píše potterovi s měkkým!!!!!!!!!!!!!!!!!! *4*
  • Pomeranč

škoda že je vostříhaná a hraje pěkně v Harryho Potrovy ;)
  • nwm

škoda, že je ostříhaná *9*
  • terka220399

Re: ne

Máš pravdu nesmí jít dolů už jí předběhla i selena a doufám že jí nepředběhe ještě megan fox je ta nejlepší herečka to máš pravdu *3*
  • mieylilly

ne

ne emma nesmí jít dolů emma je nej herečka co znám a nesmí Nesmí jít dolů!!!!!!!!!
  • lol

Mať tak Vaše problémy... :) V celých komentároch riešiť či jej to viac sekne s krátkymi alebo dlhými vlasmi... :)
  • yekki

Re: vlasy

Taky doufám s dlouhejma vlasama byloa krásná chápu chtěla změnu kvli Hermione si je predtim nesmela ostríhat ,ale myslím si že jí to ted nesluší. ,D Ale jak tu bylo napsalné je o věc názoru.
  • Re: Re: vlasy

kdyby něco tak jí to moc sluší podívejte se na svoje vlasy a pak něco říkejte *16* *16*
  • Re: Re: Re: Re: krástkě vlasy

kazdy ma svoj nazor,tak preco by ho nemohla napisat ???
  • Re: :)

jj tak v tom mas pravdu ale emma je schopna zahrat jakoukoliv roli je jedinecna
  • Re: Re: vlasy

Ja s tim urcite souhlasim a ten komu se moc emminy vlasy nelibi tak at si polibi prdel
  • Re: vlasy

No to je ,ale jen věc názorů ,protože mě přijde s těmi dlouhými vlasy taková nijaka je pěkná ,ale tak obyčejně pěkná a právě že s jak má ty vlasy ted tak vypada moc dobře a o moc hezčí nez před tím je taková zajimavější a pohlednější.

*4* *4*
  • Re: Re: Re: Můj názor !!

No, ale pokud vím tak ona si je neotříhala kvůli filmu ale spíš z jakéso recese, mně se s nima teda moc líbí, připadá mi o něco měňě barbínoidní, ale je to jen můj názor :)
  • Re: Re: Re: krástkě vlasy

Ale vzdyt ona taky nic takoveho nerekla nenadavala ji jen rekla svuj nazor ,a ma pravdu ze Emma vypada neskutecne skvele s temi kratkymi vlasy
  • Re: vlasy

Rozhodně s tebou musím souhlasit s těma krátkýma vypadá docela divně no *7*
  • vlasy

no ja si myslím že Emmě více slušely ty dlouhé vlasy s těma krátkýma vypadá taková starší doufám že si zase nechá narůst dlouhé vlasy *3*
  • Re: Re: krástkě vlasy

Vždyť ona nic neřekla, jen to, že se jí líbí víc s dlouhými vlasy a to neni nic proti Emmě...Klídek

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit