-
pro pokec66:
Ale, že nám pokec66 alias horix něco napsal, a na ty mai-ly dole pro něj ani neodpowídá, asi se bojí:o)) -
A cos ji rekl,kdyz se ti zeptala s cim chces pomoct?
-
http://www.spoluzaci.cz/index.py?act=class_photo_i nfo&folder_ID=125854&od=0&auth=aA0um06zFSZb&class_ ID=154613&list=0&order=abc Je to fotomontáž
-
z
ahoj prosím máte někdo foto nahé emmy ?????? -
je fakt dobrá...
V3echno se dá zjistit...když se ví,kde...,ale já to bohužel nevim...až to někdo zjistí,může to plz napsat na můj mail?Díky... -
Hodně lidí se už na to ptalo a pochybuju že ho někdo zná kromě její nejbližších
-
prosím nevíte jéjí m@il
-
Em je prostě Cool girl
-
I love she...
má vůbec nějakou chybu??? Já ji zbožňuju! KONTAKT Emma Watson c/o HP Production Leavesden Studios P.O. Box 3000 Leavesden, Herfordshire WD2 7LT United Kingdom Zkuste to...Jestli to funguje nevim...=) Někdy mi o ní něco napište na maila plz -
jo a jeste z normalniho cz telefonu to stojí 78kc a kdyby si s ni chtěl někdo pokecat tak to umim zaridut staci mit skype a ja vas spojim :) a nebude vas to nic stat jen tam bude ozvena ale to de prezit
-
tak sem tam volal z voibustera to je skoro zadarmiko temer furt ta byl zaznamník ktery namluvila ona tady je dukaz http://norekmichal.wz.cz/+447976661702.mp3 a 1 mi to zvedla a zeptal sem se ji jestli je to ona a ona rekla ze jo a c cim chci pomoci
-
Emma meri...
Pro toho, kdo se ptal, kolko Emma meri: Dan ma 166 centaku a Emma je jeste mensi nez on, ale jen o neco malo. Tak to odhadni :-) -
Taky me to napadlo.ale nebyl sem si tím jistej.
-
pro pokec66
Ty sis toho ještě newšiml? -
A co kdybysme si už přestali nadávat.Oba ji máme rádi a oba víme že na to nemáme.To že by to nějakým způsobem slo byl jenom můj nazor.
-
kdo říká,že s ní chci chodit?Já ji jenom přeju všechno nejlepší do života a ani bych s ní nechodil...ale jestli bude mit neco v praze,tak se mozna pojedu podivat...
-
a do něj
-
jenom jestli nekecas!! jinak napis
-
ste blazni
vy jste blazni pokud chcete tak ja vas s ni klydne uzu seznamit ja ji znam jako mali sem si s ni hral jsme z rodinou byli v anglii kde mame babicu a to je velak kamaradka jeji maky :) se mam co! hehe -
A jestli se s ní někdo seznámí,tak má na to stejnou pravděpodobnost(už z matematickýho hlediska) jako vy.