Přejít na výpis diskuzí

Emma Watson

OSOBNOST 31.12.2006 
1214 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Alcopone

Ste nejivní Emma je kus to jo, ale je mi svás špatně slintáte po ní jakoby byla v Praze a ne v Oxfordu. Chápete že ji nikdy neuvidíte ani sní nebudete chodi pro nás Čechy je to nedosažitelný cíl.Ale jak sem řek Emma se mi líbí,a jsem fanda HP stejnak ty fotky je všechno fotomon..!!" PUBERŤáci"!!!!
  • Totti

E:máš pravdu, ale kdo by nad emmou neslintal
  • Emma je nejhezčí holka na světě

Emma to je kus co, nejhezčí holka na světě.Co bych za nííí dal
  • na jakí stránce najdu další fotky
  • pravda at jí pošlou nahou
  • pošlete mi prosím fotky nahé emy watson
  • Fwd: kontakty

čus lidi zdravim frantu čejku
  • ???

Proč zrovna do boje?? Mě se to zdá jako pěkná blbost...A bohužel si myslím, že naděje umírá poslední, ale to by nejdřív nějaká musela bejt, ne? Je to ale zatracená smůla!!!
  • JSEM UPLNĚ NEJVĚTŠÍ GANGSTER....

CHLAPI!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dost už.... Stát se může cokoliv.... Naděje umírá poslední... Do boje!!!!!!!!!
  • e

a málem bych zapoměl tak to je a vždycky bude bohužel pro nás obyčejný lidi!!!!
  • e

se mi zdá že sme jak malý děti slintáme po někom kdo je slavnej a hezkej no jo no!!!!!
  • Emma

Hele kdyby někdo našel zajímavé stranky o Emmě nebo O HP kde by toho bylo dost na stahnutí tak mi ji prosim pošlete na mail.....diky moc šem
  • a preco sa nezaujima o chalanov?ved to je jasne ze nama cas!ved stale len nataca a nataca.ale je fakt lepsia a lepsia!
  • foto

do chce pěkne foto ta mi napište jo a mužem se vic dohodnot
  • ...

NEJHEZČÍ HOLKA NA NAŠÍ PLANETĚ....!!!!!!!!!!
  • ...

*pláče* ...ale k tý se nikdy nedostanu maximálně až vyjdu střeni.....*pláče*
  • ...

Mrťos pěkná....nejhezčí...
  • emma

je to fakt pěkná holčina!!!a v novym potterovi je fakt skvělá ze všech stránek!!ale nechápu jak to že ji kluci nezajímaj
  • No to co sem si tu přečet tak je většina od nějakejch úchyláků nebo co. Je samozřejmí, že emma je "moc a moc" pěkná holka ale takovíhle věci jako je slíknout se tak to mi k ní nesedí!
  • Nechápu

ema je krásná holka ale píše že jí kluci nezajímaj to nechápu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit