-
Emma má prý hrát Claudii v Incarceron s Taylorem Lautnerem který tam bude hrát Finn. Já doufám že tam hrát bude ta role by jí docela seděla. *14*
-
Já se hlásím na Oxford a jestli mě vezmou, tak s ní budu chodit do školy :D
-
souhlasim *3* všude jí to sluší a furt se usmívá *2*
-
ty kráso *1* příspěvky od tebe sou fakt darda *1* *1* *1* musíš bejt asi hodně chytrá *1* *1* *1*
-
nechci rejpat, ale myslíš, že na tebe bude mít čas, když tě ani nezná? *1* taky bych se s ní ráda potkala a povídat bych si s ní mohla hodiny a hodiny.. o módě, a klucích a tak *4* napsat jí určitě můžeš, ale počkáš si na její odpověď, pokud ti vůbec odpoví. Ale nechci ti brát iluze *3*
-
Emma je dokonalá! *4* chytrá, krásná, rozumná, má rozhled etc.. mohla bych vyjmenovat 1546125168 vlastností Emmy. Jako herečky si jí moc vážim!!! Líbilo by se mi kdyby se dali s Ruppertem dohromady, protože k sobě mají blízko *14* Jo a co se týče jejího stylu? Nádhera. Fakt nemam slov *4* vždycky krásná a upravená *3*
Mám tě ráda Emmo!* -
ahoj mam upně stejný názor :-D
-
Souhlasím. Jak může někdo o někom říkat že je Ema skvělej člověk když ji neviděl/a a s ní nemluvil/a?? V HP je super, ale nemusí to tak být v reálu.
-
Emma Watson je úžasná :) nejkrásnější a nejsimpatictější zbožnuju jí *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* doufám že bude hrát v hodně filmech (dobrých) jako Hermiona byla nejjlepšé :) Balletshoes byly taky dobrý a tedka bude hrát s Loganem Lermanem už se mooooc těším *14* *14* *14*
-
je skvela herecka mam ji moc rada
-
čaucky em *1*
-
Ahoj Emmo si dobrá... *1*
-
Emma Watson je skvěl herečka a moc se mi v Harry Potterovi líbila - navíc si myslím, že ikdyž ten film byl o Harrym tak nejlepší čarodějka byla právě ona ;-) Harry když byl v problémech, tak Hermiona ( Emma ) pomohla a nejen Harrymu. Nemáte prsím na ní někdo e-mail? nebo nevíte kde ho seženu, abych si s ní mohl dopisovat? Děkuji moc...
-
suhlasim *4* *3*
-
asi mas pravdu keby si aspon raz nasla cas na nase odkazy je to skvela herecka *13*
-
je užasná herečka škoda že harry potter skončil a nemuže hrát dal *4*
-
Hi, Emma
Your personality is very charming and I am thrilled out of your character Hermione in the movie HP. I'd like to meet with you personally and I would like to create a photo with you. *14* -
Hi everyone!!Come on on my premiere My week with Marylin in New York!!
Premiere is 9 of the October.
Thanks! *14* -
Hermiona :-)
Jako Hermionu ji muluji,je skvělá a v roli úžasná!!!!! -
PROSÍM...
Prosím vás, jak můžu vytvořit na osobnostech filmovou postavu?...hledám to, ale nemůžu najít k tomu editaci...děkuji