Přejít na výpis diskuzí

Emma Watson

OSOBNOST 31.12.2006 
1214 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • peggie

Všechno nej!

Emmi přeju ti všechno nej, hodne zdravíčka a štěstíčka a ať se ti splni vsechny tve sny!
    Tvoje
    Peggie *14* *14* *14*
  • Hej nevite kde bych s s emmou mohl psat?
  • pro nikolu

jo ale je to ku..... *9*
  • EMAIL?

ona ma mailo 1000 a tebe by urcite neodpisala myslis ze ma cas! Ked som jej posielal postu k nej domu odpisal mi jej tym a poslali mi foto s podpisom! Ona to len podpisala a nevedal komu v liste mi napisali ze je zaneprazdnena natacanim a ze bude len informovana o mojom liste! Aj tak som stastni ekd jej napiseet pride vam fotka ale osobne si vas list nepozrie ma na to tym *5*
    • Re: EMAIL?

NO no no, neřikej, že jsi natolik inteligentní, že jsi jí psal i něco o sobě a jestli by si s tebou nepsala...? Protože i naprosýmu trotlovi by došlo, že takovejch mailu dostava denně 100ky a že na to ma minimalněnjednoho člověka, který odepisuje spůsobem, že vystřihuje adresu ulice, lepí ji na obálku, do obálky dá jednu z 1000000 předpřipravených (podepsaných) fotek a (napsaných) dopisů.

Ty si nějaky pako, ne? *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7*
  • Happy B-Day

Hodně štěstí!
  • kdyby nekdo mel e-mail na emmu tak mi prosim napiste
  • kocka-je fakt sexyyyyy *14* *14* *14* *14*
  • minako-chan

emma watson

Vsechono nej nej k narozeninam hodne stesti jsi uzasna herecka vse nejlepsi k 20 narozeninam at si tak skvela jako v Harry Pottrovi *3* *4* *3*
  • je užasná herečka škoda že harry potter skončil a nemuže hrát dal *4*
  • hi all! can you tell me please,who is emma watson??

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit