Přejít na výpis diskuzí

Emma Watson

OSOBNOST 31.12.2006 
1214 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *3* ahooj
  • Titul

Ahoj emmo prosim řekni mi kde bydlíš ahoj Syki
  • Jaaa

jsem tu abych napravil vasu podelanu pracu hoši Emma Watson je proste super nadherna holka no proste boží a je jenom moje jaaaa *8* Když pořadně zamakamé tak zbalí i nas ČECHY a ne nějakého anglického vola jasné!Ja ji proste miluju *14* *14* *14*
  • emma charlote duerre watson

MILUJI Tě EMMO moc moc moc moc
  • Výzva

Ja ji miluji vezme si i nejakého čecha když zamakame *14* *14* *14* *8* *8* *8*
  • Jestli má někdo fotky Emmy Watson tak mi je prosím pošlete na modrezombi1@seznam.cz. Jakékoliv. Třeba i nahé na oplátku pošlu do 1 dne své
  • Je to nádherná KOČENA *14*
  • Pošlete mi nekdo soukromy stranky Emmy Watson atd.na e-mail zapl.michal@seznam.cz prosim prosim prosim
  • Emmča

Emma je super a nejkrásnější herečka v téhle době *4* kdyby ste chtěli vidět asi 200 obrázků Emmy tak zajděte na Alíka a do kamarádů napište Dominiska-Emma a zmáčkněte jako kdyby obálku s očima a pusou a tam toho budete mít hafo *4* UPOZORNĚNÍ:Musíte mít Internet Explorer protože mozilu firefox to nepodporuje (HTML) *4* Díky předem
  • emma

nemate nekdo naky hezky obrazky emmy?:) jestli jo tak poslete please vrisko@seznam.cz

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit