-
;)
na to jak je mladá tak bezvadně hraje určitě mě osobně v H.P. oslovila *3* -
-
Re: ;)
jak vůbec u h.p. může být řeč o nějakých hereckých výkonech? Když jsem viděl fénixův řád tak mi bylo za Radclifa nebo mjek se jmenuje trapně nic horšího sem neviděl. Je pravda že Ema není nejhorší ale h.p. v podstatě nemá žadný herce ale jen děti který měli v dětsví obrovskou kliku že si je vybrali do jejich rolí a jejich sláva s h.p. stejně skončí budou v nějakým londýnskym divadle a v kině je určitě neuvidíme a na to si klidně vsadim poslední halíř -
-
Re: Re: ;)
Hmmm..tak to o ten halíř určitě přijdeš *15* -
-
Re: Re: Re: ;)
přesně... *15*
-
-
-
-
No
Zdravím
Spíše by jste se mohli vzpamatovat vy co jste tu neb Em je fakt dobrá herečka, neb stačí se na její výkon lépe soustředit a poznáte, že to hraje fakt dobře a navíc v Ballet´s shoes to jenom dokazuje, neb role jsou odlišné a do každé se dokáže parádně vžít. Je třeba se na filmy s ní dívat pečlivě a né jen na ukázky jak tady "pan hermafrodit". Em není jen pěkná a chytrá holka, ale i jedna z nejlepších mladých hereček. *3* *3* *3* -
-
Re: No
Ted sem byl v kině na H.P. 6 a je to fakt dobrý i když je konec hodně zkrácenej to nemá chybu moc jsem se bavil. Herecké výkony bych oznámkoval tak Harry 3- Harmiona 2 Ron 1* Ron byl naprosto dokonalej oproti Malfoyovi ktere hraje jako ichtil -
-
Re: Re: Harry
kluku tak ty nevíš......Daniel Rupert i Emma to hrali dobre ale nejlip to hral herec Horacia Křiklana.......HP 6 fakt luxusni film..........
-
-
ty si uplne blba kolik ti je 11? -
jj,to máš pravdu... *3* -
-
Re: Re: No
*1* *1* vy ste blazni y i to je jedno
-
-
Aso! Tak to mě s ní někdy seznam..zdá se, že jí znáš velice dobře. -
-
Re: Re: No
Aaa chytrý frajer se ozval.
Vidím že to ti muselo dat hodně prace no a času *15* *15* *15* *15*
Tady je to opravdu skoro samí vůl. -
-
Re: Re: Re: No
ehm.. samý je s tvrdým Y jako mladý *15* ... jinak souhlasim *3* -
-
Re: Re: Re: Re: No
chytrej jak frekvence 1 *1*
-
-
Re: Re: Re: No
Jojo, samíííííí vůl to tu opravdu je *1* *1* *1* *1*
-
-
-
Skoro trefa do černého,moje slova.Lidi by se nejdřív měli pořád podívat a pak pořádně to rozmyslet,než žačnou někoho kritizovat *9* *3*
-
-
jak myslíte
Nato ,že hraje Hermionu jsem si už zvykla takže my tam nevadí,ale neumím si ji představit kde jinde-Ballet shoes?-to byl teda tuctovej nanicovatej snímek,já nevím Emma přesto ,že se snaží chovat mile má namyšlenej zjev a to jí nikdo neupře,jestli znáte pojem afektovanost tak to je její viditelný hlavní povahový rys,taky je asi hodně ctižádostivá a soutěživá *9* *9* no teda takovej týpek nic pro mě...když se objevila v Ballet shoes a jinde pořád to byla ta Hermiona ona se na tu roli hodí ,protože je to stejná suverénka jako ona,ale v každym filmu at uvidim ten jeji zjev kdekoli,pořád podá stejnej vykon,jestli vás něčím zaujala tak možná právě tím jak se snaží vypadat originálně,časem to možná přejde ale já myslím,že ona bude taková suveréní "kráva"nadosmrti,myslím,že každej její kamarád/ka ji má po delší době plný zuby ,protože se snaží každýmu zavděčit a přitom je to vlezdoprdelečná povaha,já osobně ji pramálo řeším,ale mezi pubertáky vzbuzuje Emošílenství,na jinejch odkazech jiných herců je pár komentářů a tady u té "herečky"z Potterovek a zatím téměř nic dál 14a něco,jasně že na můj komentář se ted všichni fanatici co se jí zastávají a nechtějí slyšet nic než chválu na svou Emmu se ted na mě slítnou jako vosy na med-že melu něco o čem nemám ponětí,že jsem blbej/á a tak ale oni o tom taky nemaj ponětí jaká je a to co z ní vyzařuje tak to je můj dojem z ní co jsem tu napsal/a takže mě nechte laskavě být a vzpamatujte se! *5* -
-
Re: jak myslíte
ty seš ale pipka,...Emma je super herečka a v ballet shoes hrála skvěle.vzpamatuj si laskavě ty!a když emmu nesnášíš,tak sem na tito stránky nelez!čauky *10* *10* -
Tvůj příspěvek mě opravdu pobavil. Snažíš se uchovat v nejhlubší anonymitě, ale ve skutečnosti tenhle příspěvek o tobě říká opravdu mnoho. Moc se mi líbí tvá zmínka o afektovanosti. Je to vlastnost, kterou z fotek opravdu nepoznáš.Já nejsem nějaká zarputilá fanynka Emmy, ale takhle debilní příspěvek nešel přehlídnout. Příště si své příspěvky po sobě alespoň přečti. Tvá souvětí a jazykové prostředky jsou k smíchu. *3* *9* -
Tak myslím, že bys neměl takhle lehkomyslně někhoho odsoudit (krom Hitlera). Ale přesto jsem slyšel i z jiného zdroje, že si prý počínala, jako nafoukaná kravka, takže neříkám, že to, co tu píšeš není pravda. -
me osobně přáde emma jako dobrá holka je to tvuj nazor ale podle mě ji nikdo nemužete soudit jaká je protože nikdo nemáte ponětí jaká je!!!!(já taky ne):D
-
-
Vše nej :-)
Všechno nejlepší k 19. narozeninám a parádní úspěchy v herecké kariéře, na Univerzitě a v jejím životě, téhle prima a VERY BEAUTIFUL GIRL *3* *14* *3* přeje její MEW-C4 -
happy birthday
wše nej k narozkam *1* -
-
Re: happy birthday
vsechno nej k narozkam *14*
-
-
Všechno nejlepší
Přeju všechno nejlepší k narozeninám *3* a taky bych chtěla říct: mildaa když se ti někdo nelíbí nemusíš o něm psát že je to debil kdybych tohle psala já nedělala bych nic jiného *13* -
-
Re: Všechno nejlepší
no tak sorry, ale menší dotaz: to tady člověk nemůže říct ani svůj názor?
*7* -
-
Re: Re: Všechno nejlepší
Samozřejmě že můžeš NAPSAT svůj názor. Ale možná by bylo dobré si příště uvědomit, že tím, co napíšeš, prezentuješ především sebe. Ostatní si budou podle tvého komentáře dělat obrázek o tobě, ne o Emmě. Určitě tě nepotěší, když si např. podle tohoto komentáře nebudou myslet nic jiného než to, že jsi nejspíš nějaký pubertální fracek, který zhnusený životem vykřikuje do světa svou nechuť ke všem hodnotám, které on sám bezpochyby není schopen vytvořit. 1. nevidím důvod, proč bys ji měla nenávidět, zvlášť když předpokládám, že ji nejspíš nebudeš znát tak osobně, aby ti mohla nějak ublížit. 2.co sám nechceš, nečiň druhým - říkal žáku kantor kdesi tahaje ho za pačesy. Tak aby se ti podobné hlášky typu "nepřeju jí nic dobrého" jednou nevymstily. -
-
Re: Re: Re: Všechno nejlepší
tak hele, zkrátka nemám ráda emmu watson,jasný? a to že sem ji napsala že ji nenávidím, to neznamená že sem nějakej pubertální fracek!každej má svůj názor...znám hodně lidí, kterým není sympatickej já nevím třeba robert pattison
a mě není zkrátka sympatická emma..chápeš?
takže se teda omlouvám jestli sem nějakého fanouška tady emmy urazila, ale řekla sem co sem řekla! -
-
Re: Re: Re: Re: Všechno nejlepší
Pokud NEMÁŠ RÁDA Emmu Watson, tak nepiš, že jí nenávidíš. Nenávist je něco, co člověk - nromální průměrný člověk - cítit skoro nemůže. Jestli tě Emma dráždí, což je klidně možné, sám mám pár slavných osobností, kteří u mne tento pocit vyvolávají, tak to napiš. Ale tvůj komentář "nepřeju jí nic dobrého" a tvoje nenávist se skutečně mohou obrátit proti tobě. Sám jsem říkával lidem, kteří mne naštvali "Chcípni!" dokud mi někdo neřekl, že se mi to vrátí. Nemohl jsem jinak, než souhlasit.
-
-
-
-
-
koment
Kdyby se trochu narovnala,hned by vypadala líp. Opravdu miluju lidi,kteří se krásně oblečou, krásně namalujou, vůbec udělají všechno pro to, aby byli hezcí a opravdu jim to slušelo, a pak to nedotáhnou do konce. A přitom by mohla vypadat opravdu elegantně a trošku na úrovni. JEN KDYBY SE TAK DĚSNĚ NEHRBILA!!!! -
vsechno nejlepsi
vsechno nejlepsi k narozkam Emmo *15* *15* -
Birthday
Happy birthday to you,happy birthday to you,happy birthday dear Emmo,happy birthday to you.....!!!! *1* *1* *16* -
emma a kristen
jsou stejne stare a ve stejnem
mesici..parada:)..kdo je lepsi? Ze stmivani bella nebo Harryho pottera hermiona?...beru bellu:) -
-
Re: emma a kristen
Já myslím že Emma. -
-
Re: Re: emma a kristen
ahoj ema hraje v stmívaní ? *7*
-
-