Přejít na výpis diskuzí

Emma Watson

OSOBNOST 31.12.2006 
1214 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je mrtvá

lidi víte že emma včera spáchala sebevraždu? viděl sem i ty mrtvý fotky...fakt vostrý jako *1*
  • ___

Pro toho,kdo to psal, tu mám dvě věci:

1)Snížil ses na Jakubovu úroveň

2)Jakub neni s malym J,pouze s malym IQ *1*
  • Souhlas

Rasismus by se skutečně měl řešit
  • rasismus

Lidi, já vám něco povím: Toto forum sloužilo k tomu abychom se bavili o Emmě Watson, ale rozjelo se to směrem kam jsem to opravdu nečekal. A to je dobře!!!!! Jsem opravdu netušil, že tady budeme řešit otázky co se týče rasismu... Myslím, že tento problém by se měl řešit daleko víc. Jestli je to problematika našeho státu, tak bych to opravdu řešil!!!!!
  • Jakube,Jakube...

Na gymplu???
  • ???

Co máš proti bulharům?
  • Bulharsko

Jó tam jsem byl a znova tam nepojedu.Moře špinavý jak prase a místní nic moc.
  • ...

Jo a chtěla jsem ještě dodat, že já rasisty také nesnáším!!! Jsem totiž také z ciziny. Konkrétně z Bulharska, ale už jsem tady déle než jsem bydlela v rodném Bulharsku, jsme tady už 10. rokem a přestěhovali jsme se sem když mi byli 4 roky. Takže si toho z Bulharska moc nepamatuju.
  • !!!!!

teď vám dokážu,že umím někoho setřít i bez sprostých slov.

Co chceš ty bezmozku Jakubská?Navážíš se do Niki,do mě a napadáš máslo-c4 (což mi tolik nevadí).Jestli se okamžitě Niki neomluvíš,tak všem prozradím pravdu o tobě.
  • Hahaha

Na tebe nějak ta Niki působí.Že ses zabouch.Už vím,proč nejsi s náma,podrazáku!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit