Přejít na výpis diskuzí

Enrique Iglesias

OSOBNOST 31.12.2006 
7849 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • humanic

JJ??!!

Jo holky fakt musíte!!Musíte,musíte,musíte..a víte co??No přece točit,fotit,psát úplně všechno a kdyby některou z vás vzal na to pódium..tak mu tam pls pak nějak řeknete aby přijel i sem..že tu čekáme!!Moc holky prosím!!Nezklamte nás!! *4*
  • humanic

PLOSÍM!!

Ahojky holky..jesli nechcete aby můj blog s Kikem vypadl tak pro něj hlasujte zde!! http://kamikak.blog.cz/0905/kdo-postoupi-z-nabidky-do-4-kola-sonb#comment57326746
  • kacenka33

Do You Know

dneska na Óčku hráli Do you Know *14* *14* to bylo tak krásný... *14* *14* *14* *14*
    • kacka.bedna

Re: Do You Know

sakra ty maš štěstí.si štastny člověk.já nemam takove štěstí ale je fakt že se moc na očko nedívam.do you knov mam rada ale miluju addicted.na ten štěstí nemám.ale enri ma všechny písně nej... *14* *14* *14*
      • kacenka33

Re: Re: Do You Know

jjj má všechno moc hezký...ale do DJ DIVÁK na Óčko jsem si v pátek napsala aby mi zahráli Addicted a oni mi jí fakt zahráli...to jsem zase měla štěstí *14* ...ale hrajou tam najčastěji TAKIN' BACK MY LOVE, HERO A DO YOU KNOW...ale když jednu z nich zahrajou a tak to je fakt co říct...nějakou písničku hrajou 3x za 5 minut ale Enriqueho 1 za uherský rok *9* *14* *14* *14* *14* *9*
        • vterinka

Re: Re: Re: Do You Know

jo to je pravda,ale taky je pravda, že loni tam pořád hráli Can you hear me! to hráli dost často a Tired to being sorry taky celkem často no a Takin back my love hráli ještě než byl v T-music chart *14* *14* *14* *14* *14*
    • eliska2

Re: Do You Know

tak to máš štěstí já když chci vydět marka ztraceného nebo enrika tak tam dají ůplně něco jínýho tak se na očko podívám jen někdy.
  • luciiineek

blog

jéé díky holky moc *3* *14*
  • humanic

hlasovat

PLs hlásněte pro mě zde!! http://kamikak.blog.cz/0905/kdo-pos toupi-z-nabidky-do-4-kola-sonb
    • china

Re: hlasovat

Mno já nwm. Nemůžu tě tam nikde najít. *7*
  • luciiineek

blog

achoooojj lidi pls hlasujte v anketach na mem blogu www.luciiineek.blog.cz diky moc
    • pelclovajana

Re: blog

Taky musím moc pochválit...!!! *3* *14* *14*
    • vterinka

Re: blog

Tak už tam máš moje hlasy *3* máš pěkný blog o Enrískovi moc se mi líbí!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • china

Re: Re: blog

jj moc pěknýýýý! *3*
        • kacenka33

Re: Re: Re: blog

jjj také už jsem hlasovala
  • humanic

otázka

Ahoj,mám na vás všechny(spíše češky) otázku.Myslíte si,že tento rok přijede ještě Kike do ČR??Někdo si myslím,že ano a někdo,že ne..tak já nwm..mám doufat??Nebo je to beznadějné??! *9* A hlavně nezapomeňte hodně točit ten koncík na Slovensku,někdo si vemte kameru *1*
    • pajda83

Re: otázka

no,já stále taky doufám,že kike dorazí i do naší krásné české republiky,ale spoléhat se na to nedá.... *3* taky jsme mysleli,že bude letos na turné i čr a nic,tak nevím ale holky,přemlouvejte rodiče na dalí turné at nejedu sama,protože na další koncík určo jedu,ten si ujít nenechám.a a no holky,mocinky fotte a točte videjka at máme na co koukat....moc vám přeji,at si to krásně užijete,ale taky závidím.budu na vás myslet a snad dopadne vše,podle vašich představ a koncík si nádherně užijete.... *14* *14* *14* *14* *14* *3* *4* *4* *1* *1*
      • kyrstyn

Re: Re: otázka

*15* *15* tak já si myslim že jako tendle rok nepřijede no *9* ... Holky berte fotaky kamery bloky tužky *15* musite všechno dokumentovat je vám to jasny *15* *15* *15* *14* a kdyby nákou vytahnul na podium tak mu řeknete že tady na nej čekáme *14* *5* ...
      • Konzert

Holky, já už si to trochu anglicky připravila minulý týden, určitě je mu to potřeba říct.Na mě už to padá, včera jsme si ho nechaly zahrát na diskotéce, celou noc se mi o něm zdálo a celé ráno mi je už asi od nervů špatně.Takže se těším a bojím jet do neznáma, lespoň že nám ty slováci rozumí.Fotit budeme jako život, ale určitě druhý den bude už něco na youtube.
      • kacenka33

já chci aby přijel ale tenhle rok asi nedorazí
    • kristyn875

já tomu pořád ještě věřim..sice už míň, ale věřim..přece ho jednou musí napadnout kde ještě nebyl..ale doufám, že to bude brzo..jj holky co jedete na jeho koncík, bez fotek a videa se nevracejte *1* *3* *3*
    • humanic

Jo a ještě,kdyby si někoho z vás pozval na pódium..to asi těžko co? *1* Tak mu nějak zkuste říct aby přijel i sem..pls!!Jinak nwm jak mu to zdělit!!JJ??Díky!!Se za nás musíte přimluvit holky kdo tam jedete!!A umíte anglicky *4*
      • kacka.bedna

téško řict jestli přijede do prahy já tě nechci zklamat ale myslim že ne a jestli tak příští rok.ale to by musel mit turne jenom do prahy asi nepojede.ja anglicky neumim ale pojedou i holky ktere umi aspon trochu.otazka je jestli se k němu dostanem bliže nevim. *3* *4*
      • Re: Re: otázka

Ahoj ja anglicky hovorim aj ked sa musim priznat ze obcas riadne gramatiku dopletiem no ale mam to odskusane ze anglicania, americania mi rozumeju tak ti slubujem ze ked ma vytiahne na podium tak mu poviem ze ma ist aj do ciech. Ok. *4*
        • humanic

Re: Re: Re: otázka

JJ,tak to je super!!Tak kdyby náhodou..tak mu to teda pls řekněte díky!! *14* A já stále budu doufat i když teda..naděje mi vyprchaly *9*
  • Novy clanok o Enrique

Enrique Iglesias sa priznal, že si raz za čas potiahne jointa. Marihuanu vraj potrebuje na inšpiráciu, no dodáva, že u neho to väčšinou nefunguje. „Občas mi napadne, že by som mohol zložiť niečo lepšie, keby som si dal jointa. Skúšal som to najmä v začiatkoch. Zakaždým sa to však skončilo tak, že som zložil to najhoršie v živote a navyše som ešte chytil neskutočnú paranoju,“ hovorí 34-ročný spevák, ktorý vydal prvý album ako 21-ročný.

Pokiaľ ide o tvrdé drogy, od tých dával Enrique vždy ruky preč. „Bál som sa, čo so mnou urobia. A najmä toho, že si na ne vytvorím závislosť, čo pre mňa bolo dostatočným strašiakom,“ zveril sa spevák v rozhovore pre Daily Mail. „Viem, o čom hovorím, pretože som si závislosť vyskúšal na vlastnej koži. Jeden čas som bral tabletky na spanie tak často, že som bez nich nemohol zaspať. Skončilo sa to tak, že som vstával s neskutočnými bolesťami hlavy,“ spomína Iglesias
    • vterinka

Re: Novy clanok o Enrique

jo to sem před chvílí četla taky, ale vzhledem k timu, že to napsal Blesk, tak tomu moc nevěřím!!! *13* *3* *15*
      • pajda83

Re: Re: Novy clanok o Enrique

jj,travička je fajn!! *1* *1* *1* to ale kdysi zamlada! *1* *1*
        • kyrstyn

Re: Re: Re: Novy clanok o Enrique

*1* *1* no teda *15* .. on se nazdá *15* ale moc tomu neverim
          • smejkysek

Re: Re: Re: Re: Novy clanok o Enrique

Řeknu to takle proč ne?!Zkusí to každý...Ale aby si dával jointa pro inspiraci to se mi zdá přehnané.Ale je to BLESK tak tomu nevěřím!
      • Re: Re: Novy clanok o Enrique

No u nas na Slovensku som to citala na cas.sk a to je dost velky bulvar takze tiez si myslim ze si prikraslili nejaky Enriho vtip
  • vterinka

Pienso en ti

Nemáte někdo pśničku od Enríska Pienso en ti? Nemůžu ji nikde najít!! *9* Tak kdo ji máte nebo víte kde ji stáhnu tak mi ji plsky pošlete na meil Fiserova4@seznam.cz Díky moc!!!!! Budu vám mocinky vděčná!!!!!!!! *14* *14*
    • vterinka

Re: Pienso en ti

tak už ji mám, tak mi jí neposílejte. Poslala mi ji kamarádka. *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • vterinka

Vykopla ho na ulici!!

Španělský zpěvák Enrique Iglesias byl se slavnou tenistkou Annou Kournikovou více než šest let, avšak i tento zdánlivě pevný vztah nyní možná skončil. Už půl roku žijí oba milenci odděleně.Tenistka doslova vykopla zpěváka na ulici. Rozhodla se tak po peprné hádce ohledně jeho psích mazlíčků. Dotčený druh k roztržce ještě prozradil: "Měli jsme naprosto zbytečnou hádku. Žili jsme spolu šest měsíců a já se tam znova nastěhuji, jen co mi přestane bránit."I když tento vztah nyní moc nadějně nevypadá, zpěvák ve své přítelkyni stále vidí svou jedinou lásku, se kterou by chtěl stát i před oltářem. "Je skvělá, úžasná, krásná, silná, nezávislá... Prostě ohromující," dodal na adresu Anny Kournikovové ještě Enrique Iglesias. Tak tohle je už fakt moc! *13* co vy na to? *7*
    • pajda83

Re: Vykopla ho na ulici!!

nic moc,nebot je to stará věc....a co já vím,je enrísk a anna stále spolu,jen to dětátko nečekají *14* *14* *14* a bulvár je bulvár.. *14*
      • china

Re: Re: Vykopla ho na ulici!!

*7* *7* *7* to je otázka to se nedá opravdu všemu věřit *9* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit