-
Videoklip
dneska kolem 12:15 hráli na Óčku Hero....samozřejmě že sem u toho bulela jako želva...to je totiž tak krásný *14* *14* *9* *14* *9* -
-
Re: Videoklip
Taky u toho vždycky chytám slzy do dlaní...je to krásnej song!!! *14* *14* -
-
Re: Re: Videoklip
Joo mooc kráásnáá písnička mi vždycky když zavřu očí a zaposlouchám se do jeho hlasu úúplně běhá mráz po zádech a když vidím ten klip tak taky se mi vždycky chce brečet hlavně úúpe na tom konci to jako no radši nic *1* *14* *14* *14* *3*
-
-
Re: Videoklip
jj to je jeden z mých nejoblíbenějších jeho klipů!!!!!!!!!! *14* *14* -
-
Re: Re: Videoklip
jjj já ho mám taky ráda *3* -
-
Re: Re: Re: Videoklip
píšete holky že máte rádi hero.já mám trochu odlišný názor.písnička je nádherná ale ten klip já nemůžu vidět.uš několikrát jsem ho viděla a vždycky se mi udělá zle až mdlo.asi jsem přecitlivělá.je mi enrika hrozně líto.to je něco šíleneho.vím že je to jen klip ale to je na mě moc.já nesnáším násilí.tohle natočil snad mně naschval.ale i tak ho miluju prevítka *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Videoklip
ten konec se mi líbí nejvíce na tom klipu, protože je to strašně krásné ty jeho poslední slova "Můžu být tvým hrdinou" to je nádherné!!!!!!!! -
Re: Re: Re: Re: Videoklip
tu písničku miluji a klipy radši neřeším,nebot bych žárlila a brečela dohromady... *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Videoklip
*14* *14* *14* hero je faaaaaaaaaaaaaakt krásny a ten klípek pěkně smutnej *4* .. ale enrískovi to tam moc slušííí *5* *14* *14* *15*
-
-
-
-
-
-
radio expres
holky jak jste našli tu otázku v te soutěži.to jsou šílení exoti.uš jsem stratila trpělivost.oni si myslí že člověk nemá co dělat..já sice soutěžím nevěřím ale zajímá mě ta otázka.klikla jsem na všechno a k tomu se mi sekl počítač.čert aby je vzal hulváty.to tam rovnou tu soutěž davat nemusí.nevim co tim sledují. -
-
Re: radio expres
Já vždycky najdu otázku...chci odpovědět, tak vypíšu ten formulář...no a co se stane...nic!!! Prostě se to neodešle...tak ať jdou jako někam do prdele...mě fakt naštvali!!! *16* *8* *10* -
-
Re: Re: radio expres
to se mi taky stalo že se mi to neodeslalo...jako nic tam nepíše jako třeba bylo odesláno nebo tak...
-
-
Re: radio expres
já nevím já sem otázku našla v pohodě...
-
-
Hero
zlatíčka moje *3* kdo hraje ve videoklipu Hero? Enrique *14* s nějakou holkou...není to Penelope Cruz? *7* -
-
Re: Hero
Jenifer Love Hewitt než začal chodit s Annou chodil s Jenofer,nebo něco spolu měli,to je asi lepší podání... *1* *1* -
-
Re: Re: Hero
ajooo to je ona *1* díky moc *14*
-
-
-
t muzic
chjo vždycky když chci hlasovat na t muzic tak mi to nejde takhle sem už promelhala 2 dny. *16* -
torta
enrique ako sfúka sviecky na svojej narodeninovej torte, aky je zlaty
http://www.youtube.com/watch?v= 22l0Y8c-6dM -
-
Re: torta
Zlatíčko největší... *14* *14* *4*
-
-
HLASOVÁNÍ
Cauki plsky mohla bych vas poprosti hlasujte na teto adrese sice to ,nen i nic pro enriqueho ale ani pro zadnou jinou osobnsot to jen ceste pro me ale nebojete ja jsme velka fanynka enriqueho tak prosim udelejte to pro me http://www.bojovniciprotitotalite.c z/videa2/detail/100/
pls hlasuj kuji moc
*4* *4* *4* *4* -
Clanok o Enriho poziadavkach na Slovensku
Taký švárny mládenec, taký úspešný spevák a žiadne maniere! Tento popis patrí popovej hviezde Enriqueovi Iglesiasovi, ktorý už čoskoro zavíta do metropoly východu.
KOŠICE. Pri spevákoch takých zvučných mien, medzi ktorých Iglesias rozhodne patrí, by ľudia očakávali, že organizátorom koncertu zašle nehorázne a nesplniteľné požiadavky.
Manažment tohoto atraktívneho speváka však nič také neposlal. Kým Seal si želal jesť výhradne z čínskeho porcelánu a utierať sa čiernymi uterákmi, Enrique si nežiada nič podobné.
Zvláštny je azda iba zázvor
"Zatiaľ sú ich požiadavky splniteľné. Želá si klasické veci, ako dve pohodlné sedačky v šatni. K nemu dva príručné stolíky a lampy, zrkadlá a vybavenú sprchu. Z občerstvenia uprednostňuje nesýtenú minerálnu vodu, kávu, čaj, med a rôzne chladené nápoje, vrátane diétnej Pepsi. Nemal by chýbať ani čerstvý zázvor a fľaša vodky presne určenej značky," prezradila nám Linda Šnajdárová z agentúry Equinoxe, ktorá koncert v Košiciach zastrešuje.
Postarané by malo byť aj o kapelu a organizačný tím. Manažment potrebuje mať k dispozícii vo svojej produkčnej miestnosti vysokorýchlostný internet, priamu telefónnu linku a fax.
Ako vidim uplne normalne poziadavky hoci ta flasa vodky ma zarazila. -
-
Re: Clanok o Enriho poziadavkach na Slovensku
No jo, to je náš Enri...úžasný chlap!!! *14* *14* Ta vodka bude nejspíš na přípitek...bude super, jestli si pozve nějaké lidi na podium, jako na některých koncertech...to tam potom vždycky čímsi připíjí!!! *3* *14* *14* -
-
Re: Re: Clanok o Enriho poziadavkach na Slovensku
jj,on si tam pozve lidi na pódium a potom si tam s nima ťukne..asi ještě takto oslavují narozky *14* CHJO,to je tak nefér Slovákům se to už blíží....příští týden tam bude Enri a my máme zase smůlu..chjo!! *9* -
-
Re: Re: Re: Clanok o Enriho poziadavkach na Slovensku
nezoufej,já taky nejedu a smířila jsem se s tím...doufej,že na další koncík tě vaši pustí,protože aby to nedopadlo tak,že ted všichni co pojedou tak nepojedou příště a já bych jela sama! *14* *1* *3* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Clanok o Enriho poziadavkach na Slovensku
Neboj..tady až bude v Česku tajk to už dovolený mám hodně dávno..mi i zaplatí lístek§Ale moc mě to mrzí,že nepřijede! *9*
-
-
Re: Re: Re: Clanok o Enriho poziadavkach na Slovensku
Jak kdo...já se těším jak malý dítě!!! *3* *14* *14* Ale zase až bude v Praze, tak už tam nemůžu... *9* *14* *14*
-
-
-
Re: Clanok o Enriho poziadavkach na Slovensku
no to je hezký,jak je skromný a né vůbec namyšlená hvězda....tu vodku mají asi na povzbuzení,já jí mám taky ráda....zlatý enrísek *14* *14* *14*
-
-
súťaž
pozor! pozor!
na stranke radia Expres beží týždeň s enriquem a počas tohto týždňa môžete vyhrať lístky na koncerty v Bratislave a v Košiciach, cdečka a dokonca aj osobné stretnutie!!! bomba čo? tu je linka papa
http://www.expres.sk/strank a/69/tyzden-s-enrique-iglesiasom.ht ml -
-
Re: súťaž
Super..akorát lístky už mám, tak spíš ty céda by se šikly!!! *3* *14* *14* -
-
Re: Re: súťaž
já to nechápu...chci se taky zapojit do soutěže ale nevim jak *9* *9* -
-
Re: Re: Re: súťaž
ha *3* už jsem to našla a už jsem poslala i odpověď *3* doufám že když nemám štěstí na koncert...že budu mít alespoň na ty CD *3* tak mi držte palce *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: súťaž
Já už našla otázku a samozřejmě vím i odpověď, ale jakmile to nacvakám do toho formuláře a chci to odeslat, tak se to sekne a nic se neodešle...rozkopat!!! *10* *14* *14*
-
-
-
Re: Re: súťaž
to hej, ale ja by som brala to osobne stretnutie, tak to by bolo super *4* *4* *4* *4* ale neviem ci by som to prezila *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: súťaž
No to bych taky brala...ale myslím že nemám šanci!!! A stejně bych ještě omdlela někde v koutě a prošvihla bych i celý koncert!! *1* *1* *3* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: súťaž
no já bych na tom byla asi podobně,nebo bych po něm asi skákala a bodygardi by ěli práci...no je to asi nepředstavitelný... *14* *14* *1*
-
-
-
-
jé super,no mi je to na prd,leda že by mi přijela chůva hlídat syna a to s velkou trpělivostí...bohužel ten koncík dám příští rok,teda snad se dočkám!! *14* *14* *14* *14* *14* -
ach uz zase tie medzery, tak opravit :)) ahojte
-
-
Anna
Enrike stejnak annu opustí !! a bude žít semnou jen semnou !! anna je hnusna a ja jsem jeho vyvolena budoucí manželka!enriqe čeka jen a jen na mě!! mam snim naplanovanou budoucnost hned jak budu moct tak zanim přijedu a on annu opustí a bude žít jen semnou nikdo na mě nema!!! *14* -
-
Re: Anna
hele jako docela si troufáš...si jako myslíš že až tě enri uvidí tak zapomene na annu a odveze si tě s sebou domů??? si myslíš že se enrii zabouchne do ňáký namyšlený puberťačky z česka?? proč enrimu nepřeješ štěstí?! a kór teď jestli s annou čeká dítě...!!! pamatuj: Pýcha předchází pááád!!! *3* *8* -
Re: Anna
no nevím,ale mám ten pocit,že kdybys byla super fanynka jak to tady píšeš,tak pochopíš lásku enrika k anně a to,že se milují a přeješ jim to.... *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Anna
No tak já Annu moc ráda nema, ale když je s ní šťastnej...... Enriho mám ráda, ale vím naprosto přesně, že kvůli holce, o který zatím neví, že existuje asi Annu neopustí *1* To je docela naivní.... -
-
Re: Re: Re: Anna
můžu jen souhlasit...sice Annu nemám moc v lásce, ale to co tu píše je absolutní blbost *1* *3*
-
-
-
-
offi stranka
ahojte,mozete sa prihlasit na enriho offi stranke? ja to uz skusam cely den, a stale mi tam vypisuje ze Oops – that didn't work. co to znamena? prosim pomozte co s tym! prosim, prosim!! -
-
Re: offi stranka
Jo, to mi dělá taky. Musíš jít do své mailové stránky a přihlásit se odtud přes nějaký email, co ti z enriqueiglesas.com přišel. -
-
Re: Re: offi stranka
*MAILOVÉ SCHRÁNKY *4* -
-
Re: Re: Re: offi stranka
ale mne neprisiel ziadny mail, uz mi to lezie na nervy, a tebe to uz ide? -
-
Re: Re: Re: Re: offi stranka
Jo, mi to jde........dostala jsem se tam právě přes ten mail *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: offi stranka
tak s tím vám nepomůžu...mě to jde normálně... *9*