-
t-music
Nezapomínejte pls hlasovat..ať enríska vytáhneme!! www.t-music.cz *14* -
-
Re: t-music
No jo toho sem si vůbec nevšimla. Ták hlasovat! *3* -
snad se nám ho podaří dostat na lepší místo než je tet´ tak se mějte všichni fajn a hlavně hlasujte. *4* *4* *4* -
A ještě na www.hitparady.estranky.cz v rubrice Music Chart potom na www.eso.nova.cz www.t-repp.etranky.cz *3*
-
-
:-(
Na hitparádě už Enríí není a na t-music tak tam taky nepude věčně. *9* *9* to pude nuda. ALE ještě to můžem vytáhnout. To by byla ostuda kdyby skončil až 4. -
ahojky
ahojky lidicky, muzu se k vam pridat? *3* A nezapomente, ze je zitra v Dva a pul chlapovi *14* -
-
Re: ahojky
Jo zrovna asi tak před hodkou dávali na F1 tu písničku co zpíval Enrííí tý Klojí (nevím jak se to píše) Když hrál ten druhej myslím Charlie na klavír. Ale Enríííííí to měl LEPŠÍ!! *14* *14* *3* *3*
-
-
Pro Gabrielu
Ahojky, jen ti chci napsat, že u mě nastala změna a do Bratislavy jedeme autem. Kamarádce se nelíbilo, že bychom musely po koncertě přenocovat na nádraží, vlak zpět nám jede až po 6h ráno, jinak samá SC a lůžkový a ty mají drahý příplatek, tak nás tam zaveze její přítel a po koncertě si nás vyzvedne.Takže netuším v kolik dorazíme k aréně, záleží jaký bude provoz, ale i tak se můžeme nějak domluvit.Plánujeme odjezd na 14h a tři hodiny trvá cesta, tak snad na 17h bychom mohly dorazit.papa -
-
Re: Pro Zuzku
Ahoj Zuzko,ctu to az ted.Tak se mate,ja uz si zacinam delat hlavu,pojedu 5 az 6 hodin vlakem,pojedu uz to pondeli ,to se jeste domluvime.Dneska jsem k.o. jsem po flamu *4* tak mi to moc nemysli *4* ,uz nejsem nejmladsi tak tolik nevydrzim *4* .Ozvu se brzo zatim ahoj -
-
Re: Re: Pro Zuzku
Ahoj Zuzko,tak jak se vode?Ja budu zitra vedet uz vlak v kolik presne pojedu to pondeli uz.Jinak se fakt bojim tam jit sama prece jenom se clovek citi lepe alespon ve dvou,je tolepsi.Koukala jsem na listky na stani jeste jich je kolem 600.Uvidime jestli se doprodaj,kdyz uz se to tak blizi.Premyslim jak si s vama mam dat sraz to utery,nevim jestli u te zname budu mit pristup k internetu tak jak se svama spojim *9* ? Ach jo,jedine by jsme si museli asi zavolat potom az vy dorazite k arene a domluvit se na cas,co ja vim,co rikas ty?
-
-
-
pro enríska
http://www.youtube.com/watch?v=SnXk iDDHjzI
Sem mu udělala *14* -
-
Re: pro enríska
jj,chválím *14* *14* -
-
Re: Re: pro enríska
kujííí holky *14* *3*
-
-
Re: pro enríska
máš to krásné!!!!! *14* *14* fakt se ti to moc povedlo!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *15* -
-
Re: Re: pro enríska
jj,je to moc pěkné!
-
-
-
prosim
ahojte ludia neviete mi poradit nejaku dobru stranku kde by bolo všetko Iglesiasovy *7* -
Enrique Koncert
martina90 ja idem na koncert a už sa strašne tešiiiim *14* *14* -
konečně!!!
ahojky...tak sem se vám vrátila...sem myslela, že to nepřežiju...sem musela furt poslouchat Enriho aspoň na mp3..ale stejně mi to nestačilo *1* ..ale řeknu vám, že mě ty Francouzi sklamali..sem myslela, že když měl Enríí před pár dny koncert v Paříži tak že tam budou vylepené alespoň jeho plakáty nebo něco s tim koncíkem a ono nic... *9* ..ju a samozřejmě přeji dodatečně našemu zlatíčku vše nej nej nej k jeho 34, hodně štěstíčka a zdravíčka, lásečky *3* , úspěchů a stále víc a víc věrných fanoušků..a hlavně spoustu dalších krásně napsaných písní.. *14* MTMMMMR -
Bratislava
Ahoj jedete někdo na koncert do Bratislavy?? Četla jsem si příspěvky a vím že jede Gabriela a Zuzana.. -
-
Re: Bratislava
Já jedu taky, a jedou se mnou ještě dvě holčiny a mamka!!! *3* *14* -
Ahojky, ani jedu a už se moc těším... -
Já jedu do Bratislavy, ale je nás tu víc, kdo jede. Ty taky jedeš???
-
-
HB
ja se taky pripojuju vim ze to pisu pozde ze je mel pred nekolika hodinana ale taky mu preju to sami co vy *14* -
-
Re: HB
no spis pred nekolika minutama v tvym case kamo *4* -
-
Re: Re: HB
no mas pravdu dik *4*
-
-