Přejít na výpis diskuzí

Enrique Iglesias

OSOBNOST 31.12.2006 
7849 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lucka.ptackova

Happy birthay

Enrii!!! Já ti přeju moooc a mooc zdraví, štěstí a lááásky!! Jo a příští rok nezapomeň přijet do Prahy!!! *3* *3* *14* *14*
  • smejkysek

Všechno nej Enrískovi!

Enrísku přeji ti hodně zdraví,štěstí,úspěchu,hodně nových písniček a hodně mooc lásky!=)Moooooc tě milujuuuu!:-* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

petishta.blog.cz
  • terrysssek

Vše nejlepší Enri!!!

Všechno nejlepší k Tvým dnešním narozkám Enri *3* *14* *14* *14*
  • nati102

Narozeniny!!!

Já Enrískovi přeju hodně štěstí, zdraví,lásky *14* a ať se mu daří ve psaní a zpívání dalších písniček *3* *14* *1*
  • ...NaRoZeNiNy...

__Nu táákže_Enríísku miláčku dneska máš narozeniny__Už jsi na tomhle světě krásných 34 let a za to jsem strašně ráda. Jsem strašně ráda za to, že žiju ve stejné době jako ty a že tě můžu znát.

Moc si mi pomohl v mých těžkých chvílích a zvedl mi náladu__

Teda dneska hodně závidim lidem který budou na dnešním koncertu__no vlastně já jim závidim pořád ale dneska to bude určitě výjmečný__

Přeju ti všechno nejlepší k tvým narozkám__hlavně zdraví__a uží si ten dnešní koncert!! pa Lásko
    *14* *14* *14*
  • luciiineek

narozeniny

ahojky tak Enríísku přeju ti všechno nejlepší k 34. narozeninám,hodně dalších úspěchů a hlavně hodně zdravíčka....Miluju tě úpa nejvííc na světě tvoje Lucinka *14* *14*
  • vše nej

všechno nej:)
  • 9margaret9

PŘÁNÍ

WOW, YEAH, YUP, YAHOO, JUJ, LOOOOOOOOOL *4* A je to tady..........DEN D, na který jsme tolik čekaly(i). Enrique je o rok starší, ale taky přidává další stupínek na jeho kráse *14* Jedinečný zpěvák, kterého nejde jen tak přehlížet. Jsem si jistá, že si tento den Enrique užije naplno a do svého vystoupení v Manchestru dá celou svou duši. Škoda, že tam nemůžeme být, ale přeji to fandům, kteří to štěstíčko mají a budou s ním sdílet ten nejrásnější den v jeho i našem životě. *14* Je krásné, že jsme dostaly(i) tu příležitost a můžeme být s Enrískem na stejné lodi. I když jsme daleko od sebe, přecejen ON, pro nás bude vždy tím pravým hrdinou s obrovským srdcem. Jsem neskutečně pyšná na to, že jsem tvým velkým fanouškem!!! Tolik pochopení a lásky svým fanouškům snad jiná osobnost ani nedává.

I když mě neslyšíš, nepřečteš si to, tak ti děkuji Enrique. Děkuji ti z celého mého srdce. Za tvou úžasnou hudbu, VŠE, co děláš............ale hlavně za to, že v jakékoli situaci jsi sám sebou. Za to, že ať se cítím šťastná, nebo smutná, jsi tady ty, tvoje hudba..........která mě zaručeně hodí do pohody. Ačkoli se to někomu nemusí zdát, tak já vím, že za sebou máš dlouhou cestu, která nebyla vždycky zrovna nejjednodušší, ale ty jsi to vžy ustál. Tvá odvaha mi dodává sílu. Jsi prostě osoba se srdíčkem na tom pravém místě.

Přeji ti hodně štěstí, lásky.........Ať se ti vždy splní tvá přání, protože si to zasloužíš. S každým rokem, který ti přibývá na neviditelném kontě, ti přeji hromadu fanoušků. Doufám, že tvá hudba s námi bude dalších alespoň 20 let *14* Hlavní ovšem je to, aby měl zdravou a spokojenou rodinu!!! Užij si tento den. My jsme tady pro tebe navždy a děkujeme ti, že i ty pro nás. *4* MTMR *14* *14*
  • pelclovajana

Lovískovi!!!

Přidávám své přání... *3* ...Enrísku můj milovaný, přinášíš mi do života štěstí, lásku a hlavně radost z toho že mám pro koho žít!!! *14* *14* Vím že sny se plní, a já jsem za to ráda, protože v to věřím a ty mi v tom nesmírně pomáháš!!! Jsi jako můj bůh...*4*ale já tě můžu uctívat a teď tě dokonce i uvidím a tohle mi už zůstane v duši nejspíš do konce života!!! Za tohle všechno ti děkuju, k tvým nádherným 34 narozeninám, tomu krásnému výročí, Ti chci popřát jen to nejlepší, ještě hodně úspěchů v tvé úžasné kariéře, v tvém životě, i ve vztahu s Annou, kterou musíš opravdu bezmezně milovat a byla bych moc ráda kdyby se vám narodilo hodně krásných, zdravých a roztomilých dětí, které budou mít stejný talent jako jejich otec!!! A ještě jednou ti moc děkuju!!! *14* *14* *3* *4* *4*
    • pajda83

Re: Lovískovi!!!

Teda holky...to je krása jak jste se tady rozepsali!!Tak i já se ještě jednou připoji k přání.Vše nejlepší Enrísku k tvým 34.narozeninám,hodně zdravíčka a spoustu lásky,mnoho úspěchů jak na poli hudebním,tak i na soukromém,at máš stále mnoho fanoušků po celém světě a at máš spoustu zdravým,krásných a talentovaných dětí.S Annou Ti přeji krásný,pevný vztah,plný lásky,vzájemné opory a pochopení a je mi líto,že Ti takhle nemůžu přát z očí do očí,nebot bych Ti toho chtěla ještě tolik říct..Moc pro mě znamenáš,dodáváš mi sílu,elán,vždy,když si pustím tvou písen,je mi moc lépe,pro mě jsi osobnost číslo jedna a mám ten pocit,že se ti nikdo nevyrovná.Jsi úžasný člověk,plný uznání,pokory,pochopení,se srdcem na pravém místě,prostě naše hvězda,s které mám pocit,že v jistou chvíli svítí jen pro mě,ale je mi jasné,že patříš Anně a já Ti to z celého srdíčka moc přeji.Pro mě jsi hrdina a jsem moc pyšná na to ,že jsem tvá fanynka.Moc si ten dnešní den užij a nezapomen na to,že je tady Česká republika plná tvých fanoušků,kteří si Tě moc váží a moc Tě milují a já doufám,že se nám taky jednou splní sen aty k nám přijedeš koncertovat!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • pelclovajana

Re: Re: Lovískovi!!!

JJ, zase se nám ta diskuse jednou opravdu povedla!!! *14* *14*
  • katys

Narozky!!!

Vše nej,nej,nejlepší Enrískovi k narozeninám!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit