Přejít na výpis diskuzí

Enrique Iglesias

OSOBNOST 31.12.2006 
7849 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • luciiineek

:D

Ahojík holky můžu se k vám plosíím přidat? *4*
    • vterinka

Re: :D

jasan§§§ *15* ŽE VÁHÁŠ!! *3*
    • zirafaandy

Re: :D

Na to se snad nemusíš ptát,každý kdo má Enríska rád,je tu vítán *15* *15* *15*
      • kyrstyn

Re: Re: :D

ahojkyyyy *14* no jasneeeee
  • luciiineek

:D

Ahojík holky můžu se k vám plosíím přidat? *4*
  • zirafaandy

Enrískovi k narozkám...♥

Ptž tu zejtra nebudu,píšu to už teď:
    *14* *14* *14*
    Enrískovi hodně štěstí,zdraví,lásky,ať má pořád tak krásný písničky a ten jeho boží hlas a ať je to dítě,co se mu narodí,hlavně zdravý,protože zdraví je nejdůležitější! Enrísek,lowísek náš *1*
    *14* *14* *14*
    Se tu mějte,pořádně to oslavte a užijte si to!!! *4*
    • zirafaandy

Re: Enrískovi k narozkám...♥

A prostě vůbec mu přeju jen všechno nej *15* *15* *15* *15*
  • Gratulace

Ano, ano, takže už je mu 34 let...tak ti z celého srdce přeji jen to nejlepší, mnoho úspěchů, hlavně zdraví, štěstí a lásky...Muck
  • narozky

ahojky.....zítra má enríček narozky *14* takže mu přeji vše nejlepší *1* at se mu narodí to nejkrásnější miminko na světě a at je štastný *3* *1* *14* *4* *3* *4* *15*
    • vterinka

Re: narozky

Enrískovi přeji vše nejlepší k jeho zítřejším narozeninám, ať se mu splní všechna jeho přání, ať má pořád spousty fanoušků a mnoho úspěchů, ať se mu pořád, tak daří a hlavně to zdravíčko ať slouží!!!! *3* ........miluji tě Enrísku!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14*
    • kacka.bedna

přidávám se...Enrísku náš nejdražší a nejkrásnější přeji ti s celého srdce jen to nejlepší.aby se ti splnila všechna přání které nosíš v srdíčku.všechny cíle které si kdy měl hodně lásky kterou si zasloužíš.a hlavně zdraví ,miláčku.protože to jediné si nikdo z nás nekoupí.
      • domca11

Re: Re: narozky

Zlatíčko Enríčku,
        přeji Ti, ať Ti láska kvete jako ten nejkrásnější květ
        a k nohám ať padá Ti celý svět.
        Přeji Ti štěstíčka ať máš moc
        a užíváš si každý den a každou noc.
        Přeji Ti, ať splní se Ti každý sen
        a věř, že já pro Tebe tu vždycky jsem.
        Vše nej k narozeninám :-*
        Ti přeje tvá věrná fanynka Domča
        *4*
    • kyrstyn

*14* jeeeeeeeeeeee .... zejtra musíme psát slohovky *3* .. at má mega diskusi *14* *14* ... on nám tak rychle vyrostl *15* *15*
      • domca11

Re: Re: narozky

To bude pařba *1* už si teďka chystám co mu budu psát:D:D
  • millillka

:-*

Ahojky lásko, zítra máš narozeninky tak bych ti chtěla popřát hodně štěstí zdraví lásky a sexu.. *15*
    Ať se ti daří...Všichni tě máme mooooc rádi:-* *14* *14* *14* *14*
  • pajda83

už jen jeden den!!!

holky,ještě jeden den a je to tady....teda já už se nemůžu dočkat.... *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • kyrstyn

Re: už jen jeden den!!!

*3* *3* *3* já taky ne *yahoo* bude naší lásce 34 let *15* *15* *15*
  • zirafaandy

Já tu v pátek nebudu =(((

Škoda no,já se nebudu moc zůčastnit vaší oslavy narozenin Enríska,protože budem na chalupě s rodinou slavit tátovi narozky (i když je má správně až 9.5. *1* ),ale stejně na něj budu myslet a vlastně slavit budu tak i tak *14* *14* *14* Njn,škoda,notebook bohužel nemám *15* Ale to jsem sem už nejspíš psala,že tu nebudu,já jen tak,že o tý oslavě zrovna dneska diskutujete *4* *3* *14* Jinak tu nebudu vlastně ani v sobotu,až v neděli večer! Potom jsi to tu aspoň pořádně pročtu,příspěvek po příspěvku *15* *15* *15* *15* *15*
    • kyrstyn

Re: Já tu v pátek nebudu =(((

to můžem oslavit i v neděli večer *15* *15* *15* ... *14*
  • kamik21

Pls hlasujte pro Enríska:-)

Ahoj všichni hlasujte pls pro mě tady http://lenulinka123.blog.cz/0905/3- kolo-somb-od-6-kvetna#komentare sem tam jako Kamik s Enriquem Iglesiasem a Takin Back My Love tak aby Enrísek nevypadl pls:-)
    PS: smažte v odkazu blbou mezeru estli tam opet bude
    • vterinka

Re: Pls hlasujte pro Enríska:-)

jasně už se stalo!!! *3* *14* *14* *14* *14*
      • kyrstyn

Re: Re: Pls hlasujte pro Enríska:-)

už sem hlááááááááááála *15* *14*
  • kyrstyn

holky za 2 dny ;o)

Za dva dny to vypukne *15* *15* *15* oslavááááááááááááááááááááááááá *15* *15* ...těšíte se taky ??? *3*
    • pelclovajana

Re: holky za 2 dny ;o)

Já to část dne oslavím tady s váma, s Enrískovýma videjkama a s fotečkama...a druhou část dne oslavím s kámošema...nejspíš v biografu, a nechám tam pustit na celý mega plátno Enrískovi videa z DVD...doufám, že mi to pustěj, když je to přepálený...snad ale jo, a pak ještě zajdeme na pizzu...a alkohol radši vynecháme...jsme taková partička slušňáků...teda až na kluky, ti si občas dají, a pak to taky podle toho dopadá!!! *1* *3* Oslavit se to přeci musí stylově, když už nás nechají doma!!! *14* *14* *3* *5* *4* *8* *1*
    • vterinka

já se těším upe šíleně!!!! *14* *14* Moc se těším!!!!!!!!! *14* *14* Taky už na to myslím od ledna!!!! *14* *14* *14* *14*
      • humanic

Re: Re: holky za 2 dny ;o)

JJ,já taky tady budu..to je dobrý co??Že je v pátek,zrovna když má Kike narozky volno!!Nneí to znamení?? *1* *14*
        • vterinka

Re: Re: Re: holky za 2 dny ;o)

Ne to bude bude tím, že 8.5. je státní svátek, protže 8.5. 1945 byla kapitulace Německa *3* *1*
          • kyrstyn

Re: Re: Re: Re: holky za 2 dny ;o)

tady bude ale pařbaaaaaaaaaaaa *15* *15* teda holky *3* *3* *3* *3* ... ale nesmime se tady moc opíít je vám to jasný jo ??? *15* *15* *15* *3* no proste musíme dát vysokou diskusi *14* *14* aby z nás mel radost *15* *15* ty jo už si odškrtnu jen 2 dny a je to tadyyyyyyyyyyy *3* *15* *15*
          • pelclovajana

Re: Re: Re: Re: holky za 2 dny ;o)

Jn, to asi bude tím...ale stejně je to super!!! Aspoň můžem zapařit!!! *3* *14* *14*
            • humanic

Re: Re: Re: Re: Re: holky za 2 dny ;o)

já vím,ale datum narozek jako myslím den se mění..to nemáš pokaždé ve stejný den.Takže je to celkem náhoda,že má kike narozky zrovna,když my máme volno. *1* Teda aspoň já nemám narozky ve stejný den!
            • petra6

Re: Re: Re: Re: Re: holky za 2 dny ;o)

ty jo to už tak letí už bude mít 34 *14*
    • pajda83

wauuuuuuuuuu to bude párty...a těch polibků,holky si k tomu koupím víno a budu pařit,plakat a koukat jen na milovanýho enríska! *14* *14* *14* *14*
      • domca11

Re: Re: holky za 2 dny ;o)

jOO těšíím *14* Enrískovi už bude 34,ale vůbec bych mu neřekla žhe je mu už 34 prostě vypadá úúpe úúžasně a navíc ve 34 letech je člověk mladýý tak co *14* *14* *3* noo těch polibkůů buce nespočet *1* *1* *1* taky už si ten den vyhrazuju jenom koukáním na Enríska a myslením na něho,jěště že jsou ty prázdniny jinak bych byla ve škole myšlenkama úúplně jindee *1* *1* Ale asik to holky nebudu *9* *9* *9* páč asik pojedu k babičce a ta nemá net *9* *9* nwm jak to přežiju,ale určo si nabalím všechny jeho cd a ipod a složku ve které mám jeho fotešky *1* *3*
        • kacka.bedna

Re: Re: Re: holky za 2 dny ;o)

taky se přidávám.se mnou nebude řeč.otevřu víno a pustím si cd a dvd a nebudu myslet na nikoho jiného.jen to nesmím přehnat protože v sobotu jedu shánět kytaru..škoda že jsme každá od jinud.společně by se slavilo líp.budem holky v kontaktu přez net.ale nepřežente to,vy co už můžete pít.kocovina je hrozná.i když kvůli enrískovi by to až tak nevadilo.nemám pravdu?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit