-
Miláčkovi ♥
*14* *14* .... Ahojky Enrísku ... *14* *14* přeji ti všeeeeeeeeeeeeechno nejlepšíííí *14* *14* .. Už tomu je 34 let co přišla na svět ta nejkrásnejší hvezda na svete !!! .. Byl si to Ty !!! *14* ... Už od tvého narození všichni museli vědět že ty budeš NEJLEPŠÍÍÍÍÍ *14* ... Enrísku přeji ti hodne štestíčka, zdravíčka a at se ti narodií to nejkrásnější a nejzdravěší miminko na světě !! ... *14* *14* *14* miluju tě *14* *14* ♥ tvoe Týnka -
:-***
všechno neeeeeeeeej k narozkám Enrique( i když pochybuju,že si to tady přečteš):-********************** ******* -
happy birthday
**uplne vsechno nej k narozkam!!** -
Narozky
JÉÉÉ TO JE KRÁSNÝ ŽE NA TITUL. STRÁNCE JE ŽE MÁ NAROZKY *14* *14* *3* *3* *14* *14* *3* *4* *4* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* nO PROSTĚ DNEŠEK JE KRÁSNÝ:Sluníčko svítí no prostě skost (a proč asi? ) *4* VŠECHNO NEJLEEEPŠŠÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ *3* *3* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Narozky
To je super... *3* *14* *14* -
včechno nej miláčku k narozeninám.hodně štěstíčka zdravíčka a lásky ti přeje kačka.a pamatuj že jsem tu s tebou tak jako všichni tady.. miluju tě Enrique *14* *14* *14*
holky kde vidíte na titulní stránce že ná narozeniny? já to nemůžu najít. -
-
Re: Re: Narozky
KLIKNI NA OSOBNOSTI.CZ JAK TO JE TIM MEGA PÍSMEM A PAK TO TAM UVIDÍÍÍÍŠ *15* *14* -
-
pro kyrstyn
díky moc mám to kacka
-
-
-
Jeeeeeeee *14* *14* *14* ... to je hezký že je hned na 1. míste ta fotečka *15* *3*
-
-
NAROZENINY
Přeju vše nej.Enri *15*,lofuju *14* -
Narozeniny
Vše nejlepší Enri!! *4* *14* -
-
Re: Narozeniny
taky přeju všechno NEJ, NEJ, NEJ! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Krásné narozeniny Enrique!!
Je tady den, ne není to sen,
máš narozeniny a já ti chci dát dárek jediný,
abys šťastný, zdravý byl, s láskou štěstím v srdci žil.
Ať ti dneska všichni přejí, ať se s tebou krásně smějí,
s láskou v srdci miluj toho, i kdyby ti nedal mnoho.
Láska nejde přece dát, ta se musí získávat.
Zvedám číši připijím, že miluji Tě netajím.
Polibek posílám sladký, aby tvůj život nebyl krátký.
Vše nejlepší k narozeninám Ti můj drahý Enrique přeje tvá věrná fanynka Pavla
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
!!!!!!!!!!!
Pozor na to !!! Ještě není 8.5. Nejsem nijak pověrčivá, ale předčasná přání přinášejí smůlu............ *9* Zítra mu popřejem všichni *4* -
-
Re: !!!!!!!!!!!
a zítra znova,ale já bych to vše zítra nestihla,mám toho mocinky moc.... *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
:D
Ou tak to jsem mocinky ráda , a normálně dneska jsme slavily ve škole Enrískovi narozky a napsaly sme to na tabuli byla docela sranda.. *1* prosím vás nemáte někdo nějaký nový obrázky Enriqueho?? *4* -
Chjooo
No zrovna ted na ty narozky nám spadnul na 4. místo!!!!!!!!! Já to NEPŘEŽIJU!!! *16* *16* *8* *8* Musíme se prostě snažit! *8* *13* -
-
Re: Chjooo
A aspon Anděl spadnul. -
-
Re: Re: Chjooo
Tet se zrovna na to koukam a fakt je mi to lito ze uz neni mezi 1. mistama. -
-
Re: Re: Re: Chjooo
To snad ne *16* *16* *16* Musíme ho zase vytáhnout!!!!! -
-
Re: Re: Re: Re: Chjooo
Ahoj,já hlasuju několikrát denně jen pro něj i z jiných pc *15* ,je to ten nej.zpěvák *14* *14* *14*
-
-
Re: Re: Re: Chjooo
To snad ne *16* *16* *16* Musíme ho zase vytáhnout!!!!!
-
-
-
Re: Chjooo
já myslela, že mě odvezou!!!!!! *10* *10* *10* Já to taky nepřežiju, tak hlasujte!!!!!!!!
-